فتانه حاجسیدجوادی از مخاطبان «بامداد خمار» قدردانی کرد
فتانه حاجسیدجوادی، نویسنده رمان محبوب «بامداد خمار»، در پیامی تازه از حمایت خوانندگانش تشکر کرد، همزمان با سالروز تولدش.
رمان «بامداد خمار» که نخستین بار در سال ۱۳۷۴ منتشر شد، پس از ساخت اقتباس سریالی، بار دیگر مورد توجه قرار گرفته است. حاجسیدجوادی در پیام خود از همراهی مخاطبان قدردانی کرده و خبری درباره نظرش نسبت به کیفیت سریال اعلام نکرده است.
فتانه حاجسیدجوادی، نویسنده «بامداد خمار»، در پیامی تازه از مخاطبانش قدردانی کرد. به گزارش پلاس و به نقل از نیک صالحی، این پیام در اواخر مهر و همزمان با سالروز تولد او منتشر شده است.
بازگشت نام «بامداد خمار» به خبرها
انتشار اقتباس سریالی، زمینه آشنایی مخاطبان تازه با داستان محبوبه و رحیم را فراهم کرده است. اصل رمان نخستین بار در سال ۱۳۷۴ منتشر شد و اکنون بار دیگر در کنار نام نویسندهاش مورد توجه قرار گرفته است.

محور پیام نویسنده چه بود؟
خبر منتشرشده، بر تشکر حاجسیدجوادی از خوانندگان و همراهی آنها تأکید دارد. در این گزارش، اظهارنظر مشخصی از او درباره کیفیت اقتباس سریالی نقل نشده است.
برای دیدن تصاویر مرتبط، مطلب دانیال پورصباح در بامداد خمار را بخوانید. دیگر خبرهای بازیگران نیز در بخش سینما و تلویزیون قرار دارد.
پ
مهمترین اخبار
- ۱۴۰۵/۰۸/۰۶ ازدواج موقت تتلو در زندان و تکذیب شایعات آزادی او
- ۱۴۰۵/۰۸/۰۶ ژست نامتعارف سمیرا حسنپور در مراسم؛ خانم بازیگر این چه کاری بود کردین؟
- ۱۴۰۵/۰۸/۰۶ بیوگرافی| امیر غفارمنش؛ از «ساعت خوش» تا زندگی با پوپک گلدره
- ۱۴۰۵/۰۸/۰۶ بیوگرافی| پوپک گلدره؛ بازیگر «نرگس» که در اوج شهرت از دنیا رفت
- ۱۴۰۵/۰۸/۰۶ حضور پوری بنایی و هدیه تهرانی در مراسم تشییع نعمت حقیقی در سال ۸۹


دیدگاهها
هنوز دیدگاهی ثبت نشده. اولین نفر باشید.