رکوردشکنی «سرزمین فرشته‌ها» و «زنده شور» با ۵ سیمرغ بلورین در جشنواره فجر!

در اختتامیه چهل و چهارمین جشنواره فیلم فجر، دو فیلم «سرزمین فرشته‌ها» و «زنده شور» با کسب پنج سیمرغ بلورین، به عنوان برترین‌های جشنواره درخشیدند.

اخبار ۲۳ بهمن ۱۴۰۴

به گزارش پلاس، در اختتامیه چهل و چهارمین جشنواره فیلم فجر که شامگاه ۲۲ بهمن ۱۴۰۴ در تالار وحدت برگزار شد، از میان فیلم‌هایی که نامزد دریافت جایزه بودند تعدادی از آنها یا دیپلم افتخار گرفتند یا سیمرغ بلورین و در نهایت فیلم‌های «سرزمین فرشته‌ها» به کارگردانی بابک خواجه پاشا و تهیه کنندگی منوچهر محمدی و «زنده شور» به کارگردانی و تهیه‌کنندگی کاظم دانشی با پنج سیمرغ بلورین رکورددار شدند.

فیلم «سرزمین فرشته‌ها»در بخش‌های جلوه‌های ویژه بصری، طراحی صحنه، بازیگر نقش اول زن کارگردانی و بهترین فیلم جایزه گرفت.

فیلم «زنده شور» به کارگردانی کاظم دانشی هم  پنج سیمرغ بلورین دریافت کرد. این فیلم برای بازیگری نقش مکمل زن، بازیگری نقش اول مرد، کارگردانی، موسیقی و بهترین فیلم از نگاه مردم برگزیده شد.

البته باید اشاره شود که در شمارش تعداد جوایز، سیمرغ‌هایی که به عنوان جایزه ویژه در بخش بازیگری زن و نیز بهترین فیلم مردمی اهدا شدند، نیز محاسبه شده است.

سیمرغ‌ها پر کشیدند/ از قهر بازیگران تا جایزه به بازیگر عرب

در این مراسم فیلم‌های «جانشین»، «قمارباز»، «حال خوب زن» و «کافه سلطان» هر کدام یک سیمرغ بلورین گرفتند.

منبع: خبر فوری

مژگان نبوی
مژگان نبوی نویسنده

مهم‌ترین اخبار

دیدگاه‌ها

هنوز دیدگاهی ثبت نشده. اولین نفر باشید.

ارسال دیدگاه

خبر مهم

تصاویر| این دختر ایرانی اولین و آخرین ایرانی است که ملکه زیبایی جهان شد + عکس های صورت بدون عمل زیبایی !