منوچهر هادی: اعتراض را در آثارم نشان می‌دهم، نه خیابان؛ واکنش جنجالی کارگردان «خیابان جمهوری» به تحریم‌ها

منوچهر هادی، کارگردان مطرح سینما، در جشنواره فیلم فجر با لحنی صریح اعلام کرد که ترجیح می‌دهد اعتراض‌های اجتماعی را به جای خیابان، در آثار هنری خود بازتاب دهد و از تحریم جشنواره توسط برخی هنرمندان انتقاد کرد.

اخبار ۱۵ بهمن ۱۴۰۴

به گزارش پلاس، منوچهر هادی، کارگردان سینما، در حاشیه اکران فیلمش در جشنواره فیلم فجر، اظهاراتی جنجالی درباره حضور هنرمندان در این رویداد و حواشی پیرامون آن مطرح کرد. او با اشاره به اتفاقات اخیر گفت: «نمی‌شود به خاطر جوانانی که کشته شدند، زندگی را تعطیل کرد. خود آنهایی که کشته شدند هم راضی نیستند.»

هادی در ادامه درباره حضورش در جشنواره فیلم فجر اظهار کرد: «چرا باید بترسم که به جشنواره بیایم؟ جشنواره مال من است. فرار کردن و تحریم کردن چه فایده‌ای دارد؟»

این کارگردان همچنین نسبت به فراخوان‌ها برای تحریم هنرمندان واکنش نشان داد و افزود: «به چه حقی ما را تحریم می‌کنند؟ به چه حقی به بازیکن فوتبال می‌گویند بازی نکن و به فیلمساز می‌گویند فیلم نساز؟ شمایی که ما را تحریم می‌کنید، شما دیکتاتور هستید.»

او در پایان تأکید کرد: «من ترجیح می‌دهم اعتراضم را به جای خیابان، در آثارم نشان بدهم.»

منبع: سلام سینما

مژگان نبوی
مژگان نبوی نویسنده

مهم‌ترین اخبار

دیدگاه‌ها (۱)

آنا

باید این حرف رو بزنی، چون تو گرسنگی نکشیدی، نمی دونی شرمنده زن و بچه بودن یعنی چی! نمی فهمی پدری که نتونستهبا خریدن چیزی حتی یه بار فرزندش رو خوشحال کنه، خیلی وقته مرده. امثال شما بله! باید این حرف ها رو بزنید چون نمی فهمید شکم گرسنه، آرمان که سهل است، ایمان هم نمی شناسه! دو قطبی بودن امروز جامعه، حاصل بی عدالتی های شدید دیروز است

ارسال دیدگاه

خبر مهم

ماجرای عشق نافرجام حمید هیراد/ وقتی آقای خواننده عاشق شد