ادعای جنجالی نسرین جوادزاده بازیگر ایرانی فیلم های ترکی جنجال به پا کرد

نسرین جوادزاده، بازیگری که اخیرا سر و صدای زیادی به پا کرده است، رابطه عاشقانه کوتاهی با همبازی‌اش در سریال تلویزیونی «بوی ساندیک کوکوسو» پامیر پکین، داشت.

اخبار ۷ شهریور ۱۴۰۴

به گزارش پلاس ، نسرین جوادزاده، بازیگری که اخیرا سر و صدای زیادی به پا کرده است، رابطه عاشقانه کوتاهی با همبازی‌اش در سریال تلویزیونی «بوی ساندیک کوکوسو» پامیر پکین، داشت.

شوخی جنجالی نسرین جوادزاده/ من خون مردان جوان را می‌نوشم

 
پس از شایعات جدایی آنها، جوادزاده به تنهایی به مصر سفر کرد و پس از بازگشت به استانبول با خبرنگاران گفتگو کرد.

جوادزاده در پاسخ به این سوال که «آیا راز جوان ماندن این است که کسی در زندگی‌تان نباشد؟» پاسخ طنزآمیزی داد. این بازیگر مشهور با گفتن «من خون مردان جوان را می‌نوشم» خنده حضار را برانگیخت.

اما سخنان جوادزاده به همین جا ختم نشد. در طول مکالمه، او اشاره دیگری به خواننده مشهور پاپ، گولشن، کرد و گفت: «گولشن از من بدتر است؛ هر جمله‌ای که می‌گوید جنجالی است!» 

عسل افشاری
عسل افشاری نویسنده

مهم‌ترین اخبار

دیدگاه‌ها

هنوز دیدگاهی ثبت نشده. اولین نفر باشید.

ارسال دیدگاه

خبر مهم

عکس| سفر در زمان؛ صمیمیت «ستایش و مهدی مظفری» در پشت صحنه سریال ستایش 3؛ سال 97