هالیوود در شوک/ بازیگر مشهور آمریکایی خودکشی کرد

جیمز رانسون، بازیگر آمریکایی شناخته‌شده برای نقش زیگی سوبوتکا در سریال تحسین‌شده «وایر»، در سن ۴۶ سالگی درگذشت و مقامات پزشکی مرگ او را خودکشی اعلام کردند.

اخبار ۱ دی ۱۴۰۴

به گزارش پلاس، بر اساس اعلام اداره پزشک قانونی  لس‌آنجلس، جسد او در وضعیتی پیدا شد که بر اثر خفگی در یک انبار کوچک بود و بررسی‌های پلیس هیچ نشانه‌ای از دخالت شخص ثالث نشان نداد.

رانسون که در ۲ ژوئن ۱۹۷۹ در بالتیمور متولد شده بود، بیش از دو دهه در تلویزیون و سینما حضور داشت و به‌ویژه برای بازی در فصل دوم «وایر»  مورد تحسین قرار گرفت.

در سال ۲۰۲۱، رانسون به‌طور عمومی درباره تجربه‌ی تلخ سوء‌استفاده جنسی در کودکی صحبت کرد و از بازماندگان چنین خشونت‌هایی حمایت کرد؛ تجربه‌ای که به گفته خودش تأثیر عمیقی بر زندگی و مبارزه‌اش با اعتیاد داشت.

منبع: خبر فوری

مژگان نبوی
مژگان نبوی نویسنده

مهم‌ترین اخبار

دیدگاه‌ها

هنوز دیدگاهی ثبت نشده. اولین نفر باشید.

ارسال دیدگاه

خبر مهم

تصاویر| این دختر ایرانی اولین و آخرین ایرانی است که ملکه زیبایی جهان شد + عکس های صورت بدون عمل زیبایی !