امیر تتلو ازاد می شود؟/ پاسخ وکیل تتلو خواندنی است
وکیل امیرحسین مقصودلو، تأکید کرد: توبه موکلش با رأی دادگاه احراز شده و آنچه اکنون بررسی میشود، صرفاً روند درخواست عفو است.
به گزارش پلاس، در پی اظهارات امروز اصغر جهانگیر، سخنگوی قوه قضائیه، در نشست خبری درباره پرونده امیرحسین مقصودلو (تتلو)، عاطفه حاذق، وکیل وی، با اشاره به برخی برداشتهای نادرست ایجادشده، توضیحاتی ارائه کرد.
الناز حبیبی با چهره و استایل جنگلی جلب توجه کرد + عکس
حاذق گفت: آنچه در سخنان سخنگوی قوه قضائیه مطرح شده، ناظر بر موضوع عفو بوده و نه اصل احراز توبه؛ چرا که به موجب رأی صادره از سوی شعبه ششم دادگاه کیفری یک استان تهران، توبه موکل پیشتر احراز شده است.
وی افزود: موضوع احراز توبه پیش از این نیز بهصورت رسمی اعلام شده و بر همین اساس، سخنگوی قوه قضائیه اعلام کرده بود که پس از احراز توبه وی، پرونده در تاریخ ۹ شهریور ۱۴۰۴ به حوزه ریاست قوه قضائیه واصل شده و در حال بررسی است و در صورت موافقت ریاست قوه قضائیه، پرونده جهت طرح عفو به محضر مقام معظم رهبری ارسال خواهد شد.
عاطفه حاذق تأکید کرد: بنابراین، توبه امیرحسین مقصودلو به استناد رأی دادگاه کیفری یک، پیشتر احراز شده و آنچه هماکنون در فرآیند بررسی قرار دارد، درخواست عفو است؛ از اینرو، هرگونه تلقی مبنی بر وجود تعارض در این خصوص، ناشی از خلط میان دو مقوله «توبه» و «عفو» است.
منبع: خبر فوری
مهمترین اخبار
- ۱۴۰۵/۰۱/۲۵ الناز حبیبی با چهره و استایل جنگلی جلب توجه کرد + عکس
- ۱۴۰۵/۰۱/۲۵ سفر در زمان؛ صمیمیت «بهاره افشاری و ترلان پروانه» در پشتصحنه «گشت 2»
- ۱۴۰۵/۰۱/۲۵ لیلا اوتادی در تست گریم آهوی پیشونی سفید 3؛ چقدر بامزه شده
- ۱۴۰۵/۰۱/۲۵ شباب الاهلی 3 – تراکتور 0 (لیگ نخبگان آسیا)
- ۱۴۰۵/۰۱/۲۵ عکس| چهرۀ متفاوت «مریلا زارعی» در اتاق گریم فیلم «ایدۀ اصلی»

دیدگاهها
هنوز دیدگاهی ثبت نشده. اولین نفر باشید.