علت برگشت قیصر به ایران چه بود؟ + فیلم اجرا
بینش بلور که با نام «قیصر» شناخته می شود از خوانندگان به اصطلاح لس آنجلسی ایرانی خارج از کشور است.
به گزارش پلاس، قیصر خواننده لسآنجلسی پس از بازگشت به ایران در راهپیمایی کیلومتری عید غدیر حضور یافت و برای شهدای مدرسه میناب خواند.
خواننده مشهور لس آنجلسی: «ایران وطنم است و هر سال به ایران می روم»
بینش بلور که با نام «قیصر» شناخته می شود از خوانندگان به اصطلاح لس آنجلسی ایرانی خارج از کشور است. البته او در لس آنجلس زندگی نمی کند. قیصر بعد از شروع جنگ ایران و عراق از کشور خارج شد و پس از مدتی زندگی در ترکیه به اسلو، پایتخت نروژ رفت و تا به امروز در این کشور زندگی می کند.
او که ظاهرا بعد از ۸ سال از مهاجرت خود، به ایران رفت آمد می کرد، در آذر ماه ۹۳ پاسپورت اش در فرودگاه امام خمینی ضبط و راهی دادگاه شد. این خواننده گفت: «گاهی به ایران میروم و می آیم و ایران هم جای خیلی خوبی است و اینکه مدام شایعه میکنند چرا فلانی به ایران میآید بی معنی است، چون وطنم ایران است. من نه سیاسی هستم و نه کار سیاسی بلدم، صرفا یک خواننده پاپ هستم که خانواده ام در لس آنجلس هستند و خودم در نروژ ساکنم ولی به ایران میروم و میآیم و همواره برای همه آرا و عقاید، احترام قائلم.»
او در مصاحبه ای توضیح داد که در دادگاه ایران گفته که حاضر است خوانندگی را کنار بگذارد تا بتواند به ایران رفت و آمد داشته باشد. او از حسن خلق تمامی کادر دادگاه از سرباز جلوی در تا قاضی و احترام و محبت آنها به خود تعریف می کند.

آهنگ برای ختران شهید و مظلوم میناب
قیصر در پی حمله رژیم صهیونیستی و آمریکا به میناب برای دختران شهید و مظلوم میناب آهنگ خواند.
منبع: هفت صبح
مهمترین اخبار
- ۱۴۰۵/۰۴/۲۹ عکس| تیپ و چهره جدید مهلقا باقری پس از جدایی از جواد عزتی
- ۱۴۰۵/۰۴/۲۹ عکس| خانه خاص امیرعباس گلاب با حیاط دلباز و دکور سنتی
- ۱۴۰۵/۰۴/۲۹ معرفی 13 فیلم / فیلمهای کریستوفر نولان از بدترین تا بهترین
- ۱۴۰۵/۰۴/۲۹ راز مانتوهای شیک و کلاسیک طناز طباطبایی/ خانم بازیگر الگویی بینظیر برای استایل باحجاب!
- ۱۴۰۵/۰۴/۲۸ بیوگرافی بازیگران سریال فریبا با نقش


دیدگاهها
هنوز دیدگاهی ثبت نشده. اولین نفر باشید.