اعتراف جنجالی همسر احمدرضا عابدزاده/ همسر اسطوره از شایعه عجیب داشتن ۳ همسر توسط عابدزاده پرده برداشت!

همسر احمدرضا عابدزاده به تازگی درباره شایعه داشتن سه همسر توسط این دروازه‌بان افسانه‌ای فوتبال ایران واکنش نشان داد و حقایق را روشن کرد.

چهره‌ها ۴ خرداد ۱۴۰۵

به گزارش پلاس، احمدرضا عابدزاده یکی از نامدارترین دروازه‌بانان تاریخ فوتبال ایران است که متولد 4 خرداد 1345استقلال و پرسپولیس حضور داشته و نقش مهمی در موفقیت‌های ملی و باشگاهی ایفا کرده است.

افتخارات عابدزاده در تیم ملی

حضور او در تیم ملی، همراه با کسب قهرمانی بازی‌های آسیایی 1990 و دستیابی به دو مقام سوم در جام ملت‌های آسیا طی سال‌های 1988 و 1996 بود. همچنین احمدرضا عابدزاده، نقش مهمی در صعود تیم ملی ایران به جام جهانی 1998 ایفا کرد.

حاشیه‌هایی پیرامون زندگی شخصی

همسر احمدرضا عابدزاده اخیراً در مصاحبه‌ای به حاشیه‌هایی که پیرامون زندگی شخصی این دروازه‌بان منتشر شده پرداخته است. او اظهار داشته که شایعاتی مانند داشتن سه همسر توسط شوهرش وجود دارد اما وی خود را تنها همسر اول می‌داند و از دیگر ادعاها اظهار بی اطلاعی کرده است.

علاوه بر این شایعات، ادعای مصرف مواد مخدر توسط عابدزاده نیز یکی دیگر از مواردی بود که همسرش آن را رد کرد. وی تاکید کرد که این صحبت‌ها غیرواقعی و بی‌اساس هستند.

منبع: هفت صبح

مژگان نبوی
مژگان نبوی نویسنده

مهم‌ترین اخبار

دیدگاه‌ها

هنوز دیدگاهی ثبت نشده. اولین نفر باشید.

ارسال دیدگاه

خبر مهم

دکوراسیون خانه شیک پردیس احمدیه / از بالکن بزرگ تا گلخانه سرسبز خانگی