فیلم| واکنش معین، (خواننده مقیم آمریکا ) به تهدید ترامپ علیه ایران جنجالی شد

معین، با یک موزیک ویدئو به تهدیدات ترامپ مبنی بر حمله به زیرساخت‌های ایران، واکنش نشان داد.

چهره‌ها 6 روز پیش

به گزارش پلاس  ،  واکنش معین، خواننده مقیم آمریکا در  واکنش به تهدیدات ترامپ مبنی بر حمله به زیرساخت‌های ایران نوشت: زیرساخت‌های یک سرزمین دارایی مردم آن است، نابودی زیرساخت‌ها در هیچ شرایطی قابل توجیه نیست .

ایران فقط یک اسم نیست، ریشه است، هویت است، نفس است. ایران، خانه همه ماست، با همه تفاوت‌های قومی، زبانی، مذهبی و سیاسی. این خاک با تاریخش قرن ها ایستاده است.

زیرساخت‌های یک سرزمین، دارایی مردم آن است. این زیرساخت‌ها نه متعلق به حکومت‌ها، بلکه متعلق به مردمی‌اند که این سرزمین را خانه خود می‌دانند.

نابودی این زیرساخت‌ها در هیچ شرایطی قابل توجیه نیست و نمیتوان با توهین یا تهدید، بقای این زیرساخت ها را هدف گرفت.‌ خداوند بزرگ حافظ ایران باشد.

منبع: فرارو

مژگان نبوی
مژگان نبوی نویسنده
برچسب‌ها:

مهم‌ترین اخبار

دیدگاه‌ها

هنوز دیدگاهی ثبت نشده. اولین نفر باشید.

ارسال دیدگاه

خبر مهم

تصاویر| این دختر ایرانی اولین و آخرین ایرانی است که ملکه زیبایی جهان شد + عکس های صورت بدون عمل زیبایی !