المیرا شریفیمقدم با دلسوزی از دولت پزشکیان: «۸ سال جنگیدیم، حالا چرا مردم معیشتشان اینقدر سخت شده؟!»
المیرا شریفیمقدم، مجری مشهور، با صدایی پر از احساس به انتقاد از وضعیت معیشتی مردم پرداخت و خواستار سپردن امور به خود مردم شد؛ او در واکنش به سخنان قائمپناه، معاون اجرایی رئیسجمهور، این موضوع را به شدت مورد توجه قرار داد.
به گزارش سرویس هنر و رسانه پایگاه خبری تحلیلی پلاس و به نقل از ساعدنیوز، المیرا شریفی مقدم گوینده، متولد 18 خرداد 1360 در تبریز و دارای لیسانس رشتهٔ میکروبیولوژی دانشگاه آزاد و دانشجوی کارشناسی ارشد علوم ارتباطات است. همسر او داوود عابدی، مجری سابق شبکه خبر است که از کار در صدا و سیما استعفا داد.
پیشنهاد مطالعه
عکس دیده نشده از فاطمه معتمدآریا با آرایش غلیظ و چادر نماز
المیرا شریفیمقدم (مجری صداوسیما) با عصبانیت پاسخ صحبتهای دیشب قائمپناه (معاون اجرایی رئیس جمهور) در صداوسیما را داد. قائمپناه گفته بود اشکال دولت این است که همه چیز را شفاف به مردم میگوید.
برای مشاهده سایر مطالب هنرمندان با سرویس هنر و رسانه ساعدنیوز در ارتباط باشید.
منبع: ساعدنیوز
آرتین توکلی
نویسنده
مهمترین اخبار
- ۱۴۰۵/۰۱/۲۶ عکس دیده نشده از فاطمه معتمدآریا با آرایش غلیظ و چادر نماز
- ۱۴۰۵/۰۱/۲۶ یوسف تیموری در کنار لیلا اوتادی وسط جنگل خبرساز شدند؛ گریم عجیب آقای بازیگر
- ۱۴۰۵/۰۱/۲۵ لاله اسکندری و پژمان بازغی در پشتصحنۀ «تیغ و ترمه» در ماشین
- ۱۴۰۵/۰۱/۲۵ الناز حبیبی با چهره و استایل جنگلی جلب توجه کرد + عکس
- ۱۴۰۵/۰۱/۲۵ سفر در زمان؛ صمیمیت «بهاره افشاری و ترلان پروانه» در پشتصحنه «گشت 2»

دیدگاهها
هنوز دیدگاهی ثبت نشده. اولین نفر باشید.