مازیار لرستانی از تبریک خاص پدرش به مناسبت روز مرد: بالاخره فهمید من واقعاً پسرش هستم! اما هورمون‌تراپم چه توصیه‌ای داشت؟ + ویدیو

مازیار لرستانی در ویدیویی ویژه از تبریک پرمعنای پدرش در روز مرد پرده برداشت و درباره تصمیمش برای ازدواج و توصیه‌های دکتر هورمون‌تراپش صحبت کرد.

ویدیو ۲۹ آذر ۱۴۰۴

به گزارش سرویس هنر و رسانه پایگاه خبری تحلیلی پلاس و به نقل از ساعدنیوز، شهره (مازیار) لرستانی سال 1345 در تهران متولد شد. وی فارغ‌التحصیل کارشناسی رشته کارگردانی تئاتر از دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران در سال 1369 و همچنین فارغ‌التحصیل کارشناسی ارشد رشته فیلمنامه‌نویسی سینما از مرکز اسلامی آموزش فیلمسازی مجتمع فیلمسازی باغ فردوس در سال 1373 بوده‌است.

ویدیویی از صحبت های مازیار لرستانی را ملاحظه کردید. وی در این ویدیو از اینکه تصمیم به ازدواج دارد ولی هنوز هورمونهای بدنش به اندازه کافی زیاد نشده است می گوید.

برای مشاهده‌ی مطالب بیشتر حوزه‌ی هنر و رسانه اینجا کلیک کنید.

منبع: ساعدنیوز

آرتین توکلی
آرتین توکلی نویسنده

مهم‌ترین اخبار

دیدگاه‌ها

هنوز دیدگاهی ثبت نشده. اولین نفر باشید.

ارسال دیدگاه

خبر مهم

تصاویر| این دختر ایرانی اولین و آخرین ایرانی است که ملکه زیبایی جهان شد + عکس های صورت بدون عمل زیبایی !