برکناری افشین قطبی از هدایت ونکوور اف سی
سرمربی ایرانی تیم ونکوور اف سی از سمت خود در این تیم کنار گذاشته شد.
افشین قطبی، سرمربی ایرانی شاغل در لیگ کانادا، به دلیل کسب نتایج ضعیف از هدایت تیم ونکوور اف سی برکنار شد.
قطبی که دو سال و نیم پیش با انگیزه زیادی هدایت ونکوور اف سی را به عهده گرفته بود، هرگز نتوانست در این تیم روند خوبی را سپری کند و نتایجش همراه با عدم ثبات و عملکردهای پرنوسان بود که از معیارهای این باشگاه و هوادارانش فاصله داشت.
این سرمربی ایرانی در طول نزدیک به هزار روز سرمربیگری در ونکوور اف سی، ۷۶ بار روی نیمکت ان تیم نشست و ۱۸ برد، ۱۹ تساوی و ۳۹ باخت حاصل کارش بود که نتیجه قابل قبولی نیست. ونکوور اف سی با قطبی در فصل جاری لیگ برتر کانادا هم با کسب تنها یک پیروزی در ۱۵ بازی قعرنشین جدول است و در آخرین بازی نیز متحمل شکست ۴ گله مقابل یورک یونایتد شد.
پس از برکناری قطبی، تمرینات تیم موقتا توسط مارتین نش، کاپیتان سابق ونکوور وایتکپس اداره میشود تا سرمربی جدید انتخاب و معرفی شود.
مهمترین اخبار
- ۱۴۰۵/۰۱/۲۶ استایل جوانپسند رویا جاویدنیا در 60 سالگی وسط پارک؛ راز جوانی او چیست؟
- ۱۴۰۵/۰۱/۲۶ استایل و چهره متفاوت سارا و نیکا در یک مراسم خاص؛ چقد عمل زیبایی دارند
- ۱۴۰۵/۰۱/۲۶ عکس دیده نشده از فاطمه معتمدآریا با آرایش غلیظ و چادر نماز
- ۱۴۰۵/۰۱/۲۶ یوسف تیموری در کنار لیلا اوتادی وسط جنگل خبرساز شدند؛ گریم عجیب آقای بازیگر
- ۱۴۰۵/۰۱/۲۵ لاله اسکندری و پژمان بازغی در پشتصحنۀ «تیغ و ترمه» در ماشین


دیدگاهها
هنوز دیدگاهی ثبت نشده. اولین نفر باشید.