آخرین مصاحبه مولر در بایرن: بهتر بودیم اما باختیم!
توماس مولر در گفتگو با خبرنگاران، از سخت بودن هضم شکست تیمش مقابل پیاسجی صحبت کرد.
توماس مولر، ستاره بایرن مونیخ، در مورد شکست تیمش مقابل پاری سن ژرمن و حذف از جام باشگاههای جهان، که آخرین بازی او برای این باشگاه بود، اظهار نظر کرد.
صمیمت دیدنی منوچهر نوذری و منوچهری اسماعیلی؛ دهه 70
بایرن مونیخ با شکست ۲-۰ مقابل پاری سن ژرمن در مرحله یک چهارم نهایی از این مسابقات کنار رفت. مولر پس از پایان مسابقه در مصاحبه با DAZN گفت: «این مسابقه همه چیز داشت. ما خوب بازی کردیم، برای پیروزی سخت جنگیدیم و تا حد زیادی نیمه اول را در کنترل داشتیم. آنها بیشتر اوقات به توپهای بلند متکی بودند، اما در نهایت، نتیجه مهم است.
ما یک یا دو اشتباه مرتکب شدیم، اما موقعیتهای خوبی ایجاد کردیم. خوب بازی کردن در فوتبال هیچ معنایی ندارد. ما روی صعود به مرحله بعد تمرکز داشتیم و حالا چمدانهایمان را خواهیم بست و پذیرش این موضوع بسیار دشوار است.»
این آخرین بازی توماس مولر با پیراهن بایرن مونیخ، پس از دوران حرفهای چشمگیرش که شامل ۷۵۰ بازی و ۲۵۰ گل زده است، بود. مولر همچنین در جمع باواریایی ها ۲۷۵ پاس گل داد و ۳۳ عنوان قهرمانی داخلی و قارهای کسب کرد.
مهمترین اخبار
- ۱۴۰۴/۱۲/۲۵ معرفی ۶ مینی سریال ۲۰۲۵ که نباید از دست بدهید!
- ۱۴۰۴/۱۲/۲۴ خلاصه بازی لیورپول 1 – تاتنهام 1 (لیگ برتر انگلیس)
- ۱۴۰۴/۱۲/۲۴ بیوگرافی هلن دختر جذاب رضا رشیدپور + عکسهای خصوصی
- ۱۴۰۴/۱۲/۲۴ عکس| لیلا فروهر با لباس عروس فرانسوی کنار داماد خوشتیپش
- ۱۴۰۴/۱۲/۲۴ نوشته جنجالی محیا دهقانی در جنگ ایران و آمریکا + متن

دیدگاهها
هنوز دیدگاهی ثبت نشده. اولین نفر باشید.