شماره ۱۰ سابق استقلال روی نیمکت بعثت کرمانشاه

با اعلام رسمی باشگاه بعثت کرمانشاه، سیاوش اکبرپور، ستاره سال های دور استقلال، به عنوان سرمربی جدید نماینده تیم محبوب غرب کشور در رقابت های لیگ آزادگان منصوب شد.
نیوشا ضیغمی از طلاق و زندگی شخصیاش گفت
اکبرپور ۴۰ ساله در شرایطی هدایت بعثت را برعهده میگیرد که آخرین بار هدایت استقلال ملاثانی را عهده دار بود و با وجود کسب نتایج متوسط به دلیل مشکلات زیاد از سرمربیگری این تیم استعفا داد.
اکبرپور همچنین تجربه هدایت تیم زیر ۱۹ ساله های استقلال، شهرداری بم و کیمیا فرایند قم و همچنین دستیاری رضا عنایتی در سیاه جامگان را در کارنامه دارد و حالا میتواند بار دیگر برای اثبات توانایی های خود در عرصه مربیگری تلاش کند.
گفتنی است اکبرپور سال ۱۳۹۴ و در حالی که تنها ۳۰ سال سن داشت، با پیراهن پیکان از دنیای فوتبال خداحافظی کرد و سه سال بعد پا به عرصه مربیگری گذاشت. این در حالی است که در یک دهه اخیر، چند باری نام او به عنوان یکی از گزینه های دستیاری برخی از سرمربیان خارجی استقلال نیز به گوش رسیده است. ضمن آن که میلاد میداوودی به عنوان یکی از دستیاران اکبرپور در بعثت حضور خواهد داشت.
گفتنی است بعثت فصل گذشته تحت هدایت علی نظر محمدی، مهدی پاشازاده، بهنام سراج و فرشید استحقاری، نخستین فصل حضور در لیگ آزادگان را با کسب رتبه دهم به پایان رساند.
مهمترین اخبار
- ۱۴۰۵/۰۵/۰۱ نیوشا ضیغمی از طلاق و زندگی شخصیاش گفت
- ۱۴۰۵/۰۴/۳۱ معرفی بازیگران سریال رویای نیمه شب + زمان پخش
- ۱۴۰۵/۰۴/۳۱ عکس| مدل موهای خاص برد پیت ؛ راز جذابیت بیپایان او لو رفت!
- ۱۴۰۵/۰۴/۳۱ دانلود آهنگ جدید عرفان طهماسبی ورژن هوش مصنوعی ؛ «آرام جان»
- ۱۴۰۵/۰۴/۲۹ عکس| تیپ و چهره جدید مهلقا باقری پس از جدایی از جواد عزتی

دیدگاهها
هنوز دیدگاهی ثبت نشده. اولین نفر باشید.