جنجال بر سر مهاجرت زینب ابوطالبی؛ پاسخ به شایعه رفتن از ایران
محمدرضا باهنر با اشاره به اظهارات جنجالی درباره ماندن یا رفتن مخالفان، گفت فردی که از دیگران خواسته بود ایران را ترک کنند، خودش از کشور رفته است. این صحبتها واکنش زینب ابوطالبی را به دنبال داشت؛ او شایعه مهاجرتش را تکذیب کرد و از پیگیری قضایی منتشرکنندگان این اخبار خبر داد.
محمدرضا باهنر، نایبرئیس پیشین مجلس شورای اسلامی، در مصاحبهای به جمله معروف «هرکی نمیخواد، جمع کنه بره» اشاره کرد و گفت فردی که چنین حرفی زده بود، خودش ایران را ترک کرده است.
این اظهارات در حالی مطرح شد که دو جمله جنجالی در سالهای گذشته به منصوره معصومی اصل و زینب ابوطالبی نسبت داده شده بود. منصوره معصومی اصل گفته بود «این مملکت مال حزباللهیهاست» و زینب ابوطالبی نیز جملهای درباره رفتن مخالفان از ایران بیان کرده بود.
پس از انتشار صحبتهای باهنر، نام زینب ابوطالبی بار دیگر بر سر زبانها افتاد. او در گفتوگویی تلفنی، ادعای مهاجرت خود را تکذیب کرد و اعلام کرد که در برابر انتشار این شایعات سکوت نخواهد کرد.
ابوطالبی همچنین تأکید کرد برای حفظ حریم شخصی خود و مقابله با اخبار جعلی، از مسیرهای قضایی و قانونی علیه افرادی که این ادعاها را منتشر کردهاند، شکایت خواهد کرد.
مهمترین اخبار
- ۱۴۰۵/۰۷/۲۰ بیوگرافی و حواشی زندگی نگار بابایی؛ بازیگری متفاوت در دو سریال پرطرفدار: نگار بابایی کیست؟!
- ۱۴۰۵/۰۷/۲۰ بیوگرافی چهرههای شاخص سریال «ساهره» + حقایق ناگفته از زندگی خصوصی بازیگران این سریال
- ۱۴۰۵/۰۷/۲۰ دانلود آهنگ معین حالمو ببین بیا سراغمو بگیر
- ۱۴۰۵/۰۷/۲۰ دانلود آهنگ حسن شماعی زاده ؛ ” غریبه “
- ۱۴۰۵/۰۷/۲۰ سحر قریشی قبل از تتوهای عجیب و غریب؛ چهره متفاوت سحر قریشی قبل و بعد از تتو


دیدگاهها
هنوز دیدگاهی ثبت نشده. اولین نفر باشید.