کشف حیرتانگیز داروهای مخدر غیرمجاز در یک عطاری جنوب تهران؛ پلیس وارد عمل شد!
پلیس مبارزه با مواد مخدر تهران در عملیاتی ویژه، مقادیر قابل توجهی داروهای مخدر و روانگردان غیرمجاز را در یک عطاری واقع در جنوب تهران کشف و ضبط کرد.
به گزارش پلاس و به نقل از رکنا سرهنگ علی عسگری، رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر فاتب گفت: در پی دریافت اطلاعاتی مبنی بر فعالیت فردی در یکی از محلات جنوبی تهران و توزیع داروهای غیرمجاز مخدر و روانگردان در یک واحد عطاری، رسیدگی به موضوع بهسرعت در دستور کار مأموران پایگاه دهم این پلیس قرار گرفت.
وی افزود: مأموران پس از انجام اقدامات اطلاعاتی، محل موردنظر را شناسایی کرده و پس از اخذ مجوز قضایی، وارد عمل شدند.
عسگری ادامه داد: در بازرسی از محل فعالیت متهم، ۷۷۰ گرم تریاک، ۹۰ لیتر شربت متادون و ۲۲ هزار عدد قرص متادون و ترامادول کشف شد.
وی گفت: متهم نیز در جریان این عملیات دستگیر و پس از تشکیل پرونده برای انجام مراحل قانونی تحویل مرجع قضایی شد.
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر فاتب با اشاره به کاربرد متادون در درمان و کنترل اعتیاد تصریح کرد: متادون از جمله داروهای مورد استفاده برای کنترل و درمان اعتیاد است که باید زیر نظر پزشک، کلینیکهای ترک اعتیاد و مراکز بازپروری مصرف شود، اما مصرف خودسرانه و بیرویه آن میتواند موجب وابستگی و بروز عوارض شود.
عسگری گفت: با توجه به اینکه توزیع اینگونه داروها باید از طریق مراکز مجاز و شبکه رسمی انجام شود، فروش آنها خارج از این چارچوب، از جمله فعالیت غیرقانونی برخی عطاریها و صنوف سطح شهر، جرم است و پلیس با افراد متخلف و سودجو برابر قانون برخورد جدی خواهد کرد.
مهمترین اخبار
- ۱۴۰۵/۰۷/۱۸ عکس| خودروی لاکچری علیرضا بیرانوند غوغا کرد؛ راز سبک زندگی متفاوت دروازهبان ملیپوش ایران
- ۱۴۰۵/۰۷/۱۸ عکس| «بهروز وثوقی» با عصا در آستانه 89 سالگی و در خانه اش در آمریکا
- ۱۴۰۵/۰۷/۱۷ بیوگرافی و جزئیات زندگی شهید حاجیزاده/ فرمانده اسطورهای هوافضای سپاه چگونه به شهادت رسید؟
- ۱۴۰۵/۰۷/۱۷ بیوگرافی و سیر تا پیاز زندگی شادی مختاری؛ بازیگر جوانی که با جذابیتش همه را شگفتزده کرد!
- ۱۴۰۵/۰۷/۱۷ بیوگرافی و راز دین و زندگی شخصی هایده؛ از ازدواج زودهنگام تا نگاهی به عکسهای دیدهنشده


دیدگاهها
هنوز دیدگاهی ثبت نشده. اولین نفر باشید.