مرگ تلخ مربی کراسفیت تهران بر اثر مارگزیدگی در لواسان

اجتماعی ۱ ساعت قبل

مریم سبزه‌کار، مربی کراسفیت و نایب‌رئیس بانوان کراسفیت تهران، در جریان کوهنوردی در ارتفاعات لواسان بر اثر مارگزیدگی جان خود را از دست داد؛ حادثه‌ای تلخ که پس از چند روز بی‌خبری و پیدا شدن پیکر او مشخص شد.

به گزارش پلاس، مریم سبزه‌کار، مربی کراسفیت و نایب‌رئیس بانوان کراسفیت تهران، در حادثه‌ای تلخ و غیرمنتظره در ارتفاعات لواسان جان خود را از دست داد.

این حادثه هفته گذشته و در جریان حضور او در یکی از مسیرهای کوهستانی لواسان رخ داد. مریم سبزه‌کار برای کوهنوردی و انجام مدیتیشن به تنهایی راهی ارتفاعات شده بود که در اثر مارگزیدگی دچار حادثه شد. پس از این اتفاق، برای حدود دو تا سه روز هیچ خبری از او در دست نبود.

بر اساس اطلاعات منتشرشده از سوی اطرافیان این مربی کراسفیت، بررسی‌های اولیه نشان می‌دهد او پس از مارگزیدگی تلاش کرده خود را به نقطه‌ای امن برساند یا با فردی تماس بگیرد، اما موفق به انجام این کار نشده است. در نهایت، نیروهای امدادی پس از حدود دو روز جست‌وجو، پیکر بی‌جان او را در منطقه کوهستانی پیدا کردند.

نتایج بررسی‌ها و آزمایش‌های انجام‌شده نیز نشان داد که علت جان باختن مریم سبزه‌کار، مارگزیدگی بوده است؛ حادثه‌ای نادر که بار دیگر اهمیت رعایت نکات ایمنی هنگام کوهنوردی و طبیعت‌گردی، به‌ویژه در فصل گرما و مناطق کوهستانی را یادآوری می‌کند.

مریم سبزه‌کار که بود؟

مریم سبزه‌کار از مربیان شناخته‌شده رشته کراسفیت و نایب‌رئیس بانوان کراسفیت تهران بود که سال‌ها در حوزه ورزش همگانی و تمرینات عملکردی فعالیت داشت. او علاوه بر مربیگری، در زمینه توسعه ورزش بانوان نیز نقش فعالی ایفا می‌کرد و در میان ورزشکاران این رشته چهره‌ای شناخته‌شده به شمار می‌رفت.

خبر درگذشت او با واکنش گسترده ورزشکاران، مربیان و کاربران شبکه‌های اجتماعی همراه شد و بسیاری از فعالان حوزه ورزش با انتشار پیام‌هایی، یاد و خاطره این مربی را گرامی داشتند.

مهم‌ترین اخبار

دیدگاه‌ها

هنوز دیدگاهی ثبت نشده. اولین نفر باشید.

ارسال دیدگاه

خبر مهم

عکس های خانوادگی مجتبی خامنه ای رهبر پر از ساده زیستی