کریم باقری یک فصل دیگر با پرسپولیس تمدید کرد
کریم باقری با حضور در باشگاه پرسپولیس، قراردادش را به مدت یک فصل تمدید کرد.
کریم باقری، اسطوره محبوب و مربی فصل فصول اخیر پرسپولیس، قراردادش را به مدت یک فصل دیگر تمدید کرد تا وحید هاشمیان تبدیل به هفتمین سرمربی شود که باقری به عنوان دستیار کنار او خواهد نشست.
لاله اسکندری و پژمان بازغی در پشتصحنۀ «تیغ و ترمه» در ماشین
این خبر ساعتی پیش از سوی باشگاه پرسپولیس به صورت رسمی اعلام شد و بدین ترتیب باقری در کنار امیرحسین پیروانی، مهرداد خانبان و افشین پیروانی به عنوان دستیاران ایرانی هاشمیان در پرسپولیس مدل ۱۴۰۴ فعالیت خواهند کرد.
گفتنی است پیش از این حضور پپه لوسادا به عنوان مربی بدنساز و امیلیو آلوارز به عنوان مربی دروازه بان ها در کادرفنی پرسپولیس تحت هدایت وحید هاشمیان قطعی شده بود.
ضمن آن که باقری تاکنون به عنوان دستیار در کادرفنی علی دایی، برانکو ایوانکوویچ، یحیی گل محمدی، خوان کارلوس گاریدو، اسماعیل کارتال و حالا هم تیمی سابقش یعنی وحید هاشمیان حضور داشته است.
مهمترین اخبار
- ۱۴۰۵/۰۱/۲۵ لاله اسکندری و پژمان بازغی در پشتصحنۀ «تیغ و ترمه» در ماشین
- ۱۴۰۵/۰۱/۲۵ الناز حبیبی با چهره و استایل جنگلی جلب توجه کرد + عکس
- ۱۴۰۵/۰۱/۲۵ سفر در زمان؛ صمیمیت «بهاره افشاری و ترلان پروانه» در پشتصحنه «گشت 2»
- ۱۴۰۵/۰۱/۲۵ لیلا اوتادی در تست گریم آهوی پیشونی سفید 3؛ چقدر بامزه شده
- ۱۴۰۵/۰۱/۲۵ شباب الاهلی 3 – تراکتور 0 (لیگ نخبگان آسیا)

دیدگاهها
هنوز دیدگاهی ثبت نشده. اولین نفر باشید.