فرزانه کابلی: بهم گفتن بیا خارج مهاجرت کن اما من… / صحبتهای جنجالی خانم بازیگر
فرزانه کابلی، طراح حرکت و بازیگر تئاتر گفت: تمام عشق و علاقه من ایران است. بارها گفتهام که به تمام روستاهای کوچک و دورافتاده و تمام نقاط کشورمان عشق میورزم.
به گزارش پلاس، این هنرمند که این روزها جنگ آمریکا و اسراییل علیه ایران در تهران مانده است، ادامه داد: من برای ثبت فرهنگ و حرکات موزون نقاط گوناگون ایران، سفرهای گوناگونی انجام دادهام. گاه به نقاطی رفتهام که شاید بعضی از هموطنانمان نام آن خطه را نشنیده باشند و همواره در فاصله بین اجرای برنامههایم، از آداب و رسوم، غذا و فرهنگ آن خطه خاص صحبت میکنم.
او تاکید کرد: افتخار میکنم ایرانی هستم و با تمام مشکلات و سختیهایی که کشیدهام، حاضر نیستم از کشورم دست بکشم و اینجا را ترک کنم.
او ادامه داد: همین حالا هم تعدادی از اعضای خانوادهام که خارج از کشور هستند، پیشنهاد کردند مهاجرت کنم ولی به آنان میگویم همه نفس و انرژی و عشق من مال این جاست.
کابلی در پایان گفت: روزهای سختی را سپری میکنیم ولی منتظرم بهار بیاید و درختان دوباره شکوفه بزنند و میدانم که چنین خواهد شد.
مهمترین اخبار
- ۱۴۰۵/۰۷/۲۹ عکس و فیلم| شباهت جالب صحرا اسداللهی با مادرش / کدامیک زیباتر هستند؟
- ۱۴۰۵/۰۷/۲۸ فیلم| بیوگرافی سیامک انصاری/ علت جدایی سیامک انصاری پس از ۶ سال زندگی مشترک از همسرش چه بود؟
- ۱۴۰۵/۰۷/۲۸ عکس| مریم مومن با استایل مدرن و الهامگرفته از هنر ایرانی؛ زیبایی که نمیتوان چشمپوشی کرد!
- ۱۴۰۵/۰۷/۲۸ عکس| استایل شیک سارا منجزی پور با کت مخملی /جدیدترین عکس همسر محمد علیزاده
- ۱۴۰۵/۰۷/۲۸ عکس | چهره جدید زهرا جواهری (بازیگر نوجوان سریال دنیای شیرین ) به همراه دخترش


دیدگاهها
هنوز دیدگاهی ثبت نشده. اولین نفر باشید.