واکنش تهیه‌کننده پیر پسر به قاچاق این فیلم جنجالی شد

تهیه کننده فیلم سینمایی پیر پسر به کارگردانی اکتای براهنی با تایید قاچاق این فیلم سینمایی گفت: ادمین کانال تلگرامی که نسخه این فیلم را منتشر کرده باید خسارت سنگینی بدهد.

اجتماعی ۴ آبان ۱۴۰۴

به گزارش پلاس، تهیه کننده فیلم سینمایی پیر پسر به کارگردانی اکتای براهنی با تایید قاچاق این فیلم سینمایی گفت: ادمین کانال تلگرامی که نسخه این فیلم را منتشر کرده باید خسارت سنگینی بدهد.

2062268_904

«حنیف سروری» یکی از تهیه کنندگان فیلم «پیر پسر» اظهار کرد: نسخه قاچاق فیلم سینمایی پیر پسر به دست ما هم رسیده است.

وی تایید قاچاق این فیلم در فضای مجازی گفت: «پیرپسر» از حق کپی رایت برخوردار است و ادمین کانال تلگرامی که این فیلم را منتشر کرده باید خسارت سنگینی بپردازد.

وی ادامه داد: ما مشغول پیگیری برای یافتن مقصران هستیم. هر کانالی که فیلم را منتشر کند، به خاطر نقض کپی رایت باید خسارت پرداخت کند.

عسل افشاری
عسل افشاری نویسنده
برچسب‌ها:

مهم‌ترین اخبار

دیدگاه‌ها

هنوز دیدگاهی ثبت نشده. اولین نفر باشید.

ارسال دیدگاه

خبر مهم

عکس| سفر در زمان ؛ صمیمیت چوچانگ، پنجعلی و ارشاد در پشت صحنه سریال پایتخت