تصاویر| سیر تا پیاز زندگی علیرضا جاویدنیا و همسرش ؛ از رادیو تا بازیگری
بیوگرافی علیرضا جاویدنیا از رادیو تا بازیگری را بخوانید.
به گزارش پلاس ، علیرضا جاویدنیا متولد ۱۳۳۰ در خیابان ری تهران، بازیگر است.
عکس دیده نشده از فاطمه معتمدآریا با آرایش غلیظ و چادر نماز
تحصیل کرده مقطع دیپلم می باشد، فعالیت اش را با حضور در تلویزیون شروع کرد سپس بعنوان مجری، گوینده وارد رادیو شد، او همچنین نوازنده ضرب نیز می باشد.

خانواده و شروع فعالیت
در خیابان ری، کوچه آبشار به دنیا آمد، سه برادر و دو خواهر بزرگتر از خود دارد و اختلاف سنی اش با اولین فرزند خانواده ۱۴ سال می باشد.
از همان دوران کودکی به هنر علاقمند شد و کار تقلید صدا می کرد تا اینکه در دوران دبستان با موسیقی عجین شد و در گروه سرود مدرسه شروع به فعالیت کرد.
ایشان از دبیرستان نیز وارد نمایش و تئاتر مدرسه شدند.

شروع از تقلید صدا تا بازیگری
در سال ۱۳۴۶ وقتی ۱۶ ساله بود در یک برنامه تلویزیونی با تقلید صدا شروع به کار کرد تا اینکه با برنامه میخک نقره ای با اجرای فریدون فرخزاد دیده شد.
بعد مدتی از تقلید صدا کنار کشید و در سال ۱۳۵۰ بدنبال فراخوان تلویزیون ملی برای بازیگری با برنامه خارج از محدوده به کارگردان حسن خیاط باشی کارش را آغاز کرد.
ایشال سپس با برنامه شبکه صفر تا انقلاب ۵۷ در تلویزیون حضور داشت.
ورود به رادیو
در سال ۱۳۵۵ هم که ۲۵ ساله بود کنار فعالیت تلویزیونی وارد رادیو شد و بعنوان گوینده به برنامه دوخت و دوز رفت اما عمده فعالیت اش تا انقلاب در تلویزیون بود.

ازدواج و پسرش
سال ها پیش در منزل یکی از دوستان خود با همسرش آشنا و در نهایت با او ازدواج کرد که ثمره این زندگی تنها یک فرزند پسر بنام نوید می باشد.

بیماری و بستری
آقای جاویدنیا در آذر ۱۳۹۷ بخاطر مشکلات قلبی (گرفتگی رگ) در بخش مراقبت های ویژه بیمارستان بستری و در نهایت بعد از ۳ روز ترخیص شد.
مهمترین اخبار
- ۱۴۰۵/۰۱/۲۶ عکس دیده نشده از فاطمه معتمدآریا با آرایش غلیظ و چادر نماز
- ۱۴۰۵/۰۱/۲۶ یوسف تیموری در کنار لیلا اوتادی وسط جنگل خبرساز شدند؛ گریم عجیب آقای بازیگر
- ۱۴۰۵/۰۱/۲۵ لاله اسکندری و پژمان بازغی در پشتصحنۀ «تیغ و ترمه» در ماشین
- ۱۴۰۵/۰۱/۲۵ الناز حبیبی با چهره و استایل جنگلی جلب توجه کرد + عکس
- ۱۴۰۵/۰۱/۲۵ سفر در زمان؛ صمیمیت «بهاره افشاری و ترلان پروانه» در پشتصحنه «گشت 2»

دیدگاهها
هنوز دیدگاهی ثبت نشده. اولین نفر باشید.