عکس| صدام حسین با استایل شیک در مراسم نامزدی‌اش

ساجده خیرالله طلفاح، دخترعموی صدام حسین و خواهر خیرالله طلفاح (که بعدها به عنوان داماد و یکی از نزدیکترین مشاوران صدام شناخته شد)، همسر اول و رسمی او بود.

چهره‌ها 1 ساعت پیش
عکس| صدام حسین با استایل شیک در مراسم نامزدی‌اش
به گزارش پلاس، این ازدواج که در اوایل دهه ۱۹۶۰ انجام شد، ریشه در سنت‌های قبیله‌ای و اتحاد خانوادگی در میان عشایر عراق داشت.

صدام که در خانوادهای فقیر و بدون پدر در روستای العوجه بزرگ شده بود، پس از پیوستن به حزب بعث در نوجوانی، به تدریج جایگاه خود را در شبکه‌های سیاسی و قبیله‌ای تقویت کرد.

ساجده نیز از طایفه البوناصر بود و پیوند با او، علاوه بر جنبه عاطفی، یک اتحاد راهبردی برای صدام محسوب می‌شد. این ازدواج به او مشروعیت قبیله‌ای بخشید و همچنین ارتباط او را با خیرالله طلفاح، که نقشی کلیدی در فعالیت‌های امنیتی صدام داشت، عمیق‌تر کرد.

برخلاف برخی روایت‌ها، این ازدواج در شرایط عادی برگزار نشد، بلکه با فراز و نشیب‌های سیاسی همراه بود. صدام در آن سالها بارها زندانی یا در حال فرار بود، اما ساجده در این دوران وفادار ماند و مدیریت امور زندگی را به عهده گرفت.

منبع: هفت صبح

فرشته نظری
فرشته نظری نویسنده

مهم‌ترین اخبار

دیدگاه‌ها

هنوز دیدگاهی ثبت نشده. اولین نفر باشید.

ارسال دیدگاه

خبر مهم

تصویر نادر از نامزدی صدام حسین در جوانی؛ ازدواجی در سایه سنت‌های عشیره‌ای!