عجیب ترین سفر ژیلا صادقی به کربلا/ توطئه جنجالی که علیه خانم مجری شد

اخبار ۳۱ تیر ۱۴۰۴
ژیلا صادقی

به گزارش پلاس، صحبت‌های غم انگیز ژیلا صادقی را می خوانید که در مورد رفتن به کربلا و سختی هایش در فضای مجازی پربازدید شده است.

ژیلا صادقی بازیگر و مجری متولد 22 شهریور 1352 در تهران است. اما اصالتا نیارکی (منطقه ای بین رودبار و منجیل در استان گیلان) می باشد. او فرزند دوم خانواده بوده و سه خواهر و یک برادر دارد که مقیم خارج از کشور است و خودش (ژیلا صادقی) پاسپورت کشور آمریکا را دارد. خانم مجری عنوان نموده که در کودکی بسیار آرام بوده و در مورد احساس درونی خودم با خواهرها و برادرم صحبت می کردم و مادرم می گفت قانع ترین بچه اش بودم.

ژیلا صادقی گفت : من مهمون ویژه بودم من تا پای پرواز یه سری آدما تلاش می‌کردن که من سوار پرواز نشم نرم کربلا منو لایق زیارت کربلا نمی‌دونستن من تا پای پرواز برمیگشتم عقب و نگاه می‌کردم که نکنه جلومو بگیرن چون شنیده بودم وقتی سوار هواپیما شدم نشستم تا در هواپیما بسته نشده مثل بچه‌ها زیر صندلی قایم شده بودم چوم شنیده بودم کی کی کی دارن تلاش می‌کنن که برش گردونین این نباید بره وقتی هم رفتم پابوس اربابم عریضه نوشتم نوشتم از همونجا شروع کردم با عریضه به امام حسین و حضرت ابوالفضل گفتم یا امام حسین نمیذاشتن من بیاما ولی من اومدم.

عسل افشاری
عسل افشاری نویسنده
برچسب‌ها:

مهم‌ترین اخبار

دیدگاه‌ها

هنوز دیدگاهی ثبت نشده. اولین نفر باشید.

ارسال دیدگاه

خبر مهم

تصاویر| این دختر ایرانی اولین و آخرین ایرانی است که ملکه زیبایی جهان شد + عکس های صورت بدون عمل زیبایی !