نوید محمدزاده و فرشته حسینی با استایلی متفاوت در جشنواره توکیو/ فرشته حسینی لباس نوید را پوشیده ؟

نوید محمدزاده و فرشته حسینی با پوشش خاص خود در جشنواره فیلم توکیو مورد توجه قرار گرفتند و محمدزاده درباره اکران فیلم جدیدش توضیح داد.

چهره‌ها
نوید محمدزاده و فرشته حسینی با استایلی متفاوت در جشنواره توکیو/ فرشته حسینی لباس نوید را پوشیده ؟

به گزارش پلاس،در سی‌ونهمین جشنواره بین‌المللی فیلم توکیو، نوید محمدزاده و فرشته حسینی با استایلی متفاوت ظاهر شدند که نگاه‌ها را به خود جلب کرد. محمدزاده در نشست خبری فیلم «واقعاً آدم خاصی نیستم» اعلام کرد به دلیل وجود سانسور تمایلی به اکران این فیلم در ایران ندارد و ترجیح می‌دهد آن را اثری شخصی بداند.

تصاویر| نگاهی به دکوراسیون لوکس خانه علیرضا نیکبخت و طراحی چشم‌نواز همسرش

تصاویر نوید محمدزاده و فرشته حسینی در جشنواره فیلم توکیو، توجه کاربران را به پوشش و انتخاب‌های استایلی این زوج هنرمند جلب کرده است. استایل این دو بازیگر در این رویداد سینمایی، سوژه‌ای برای علاقه‌مندان به مد و پوشش چهره‌های هنری شده است.

نوید محمدزاده، بازیگر و کارگردان سینمای ایران، در حاشیه سی‌ونهمین جشنواره بین‌المللی فیلم توکیو و در نشست خبری فیلم «واقعاً آدم خاصی نیستم»، به پرسش خبرنگار شبکه صهیونیستی ‌اینترنشنال پاسخ داد.

محمدزاده در این نشست اعلام کرد به‌دلیل وجود سانسور تمایلی به اکران فیلمش در ایران ندارد و ترجیح می‌دهد آن را اثری شخصی بداند.

فرشته حسینی و نوید محمدزاده

مژگان نبوی
مژگان نبوی نویسنده
برچسب‌ها:

مهم‌ترین اخبار

دیدگاه‌ها

هنوز دیدگاهی ثبت نشده. اولین نفر باشید.

ارسال دیدگاه

نوید محمدزاده و فرشته حسینی در جشنواره فیلم توکیو با استایلی متفاوت
خبر مهم

نوید محمدزاده و فرشته حسینی با استایلی متفاوت در جشنواره توکیو/ فرشته حسینی لباس نوید را پوشیده ؟