تصاویر| رازهای زندگی و عکس‌های دیده‌نشده‌ آزیتا ترکاشوند و همسرش

آزیتا ترکاشوند، بازیگر خوش‌نام سینما و تلویزیون ایران با تحصیلات ادبیات فارسی، مسیر هنری متفاوتی را طی کرده است؛ در این مطلب به زندگی، آثار و تصاویر کمتر دیده شده‌اش نگاهی ویژه داریم.

چهره‌ها 6 دقیقه پیش
تصاویر| رازهای زندگی و عکس‌های دیده‌نشده‌ آزیتا ترکاشوند و همسرش

به گزارش پلاس، آزیتا ترکاشوند یکی از بازیگران شناخته‌شده سینما و تلویزیون ایران است که با حضور در آثار مختلف و به‌ویژه سریال «بوی باران» بیشتر مورد توجه مخاطبان قرار گرفت. در این مطلب از پلاس و به نقل از ستاره به بیوگرافی کامل آزیتا ترکاشوند، شروع فعالیت هنری او، مهم‌ترین فیلم و سریال‌ها و جزئیات زندگی شخصی این هنرمند می‌پردازیم.

آزیتا ترکاشوند

بیوگرافی آزیتا ترکاشوند

آزیتا ترکاشوند متولد ۱۳۵۹ است و در حوزه‌های سینما، تلویزیون و تئاتر فعالیت دارد. او در رشته ادبیات فارسی تحصیل کرده و مدرک کارشناسی خود را در همین رشته دریافت کرده است. علاقه و اشتیاقش به هنر باعث شد مسیر بازیگری را به‌صورت جدی دنبال کند و از سال ۱۳۸۴ در این زمینه فعالیت دارد.

وی تا سن ۱۲ سالگی در بروجرد زندگی می‌کرد و سپس به همراه خانواده به تهران نقل مکان کرد. آزیتا ترکاشوند او در حال حاضر در زمینه ترک اعتیاد و امور خیریه حضوری فعال و مستمر دارد.

آزیتا ترکاشوند

آزیتا ترکاشوند چند سال دارد؟

در پاسخ به این پرسش که سن آزیتا ترکاشوند چقدر است، باید گفت این بازیگر متولد ۳۰ خرداد ۱۳۵۹ است و در حال حاضر ۴۵ سال سن دارد. او با بیش از دو دهه فعالیت هنری، همچنان یکی از چهره‌های فعال در سینما و تلویزیون ایران به شمار می‌رود.

قد آزیتا ترکاشوند چقدر است؟

قد آزیتا ترکاشوند حدود ۱۸۰ سانتی‌متر است و به همین دلیل در میان بازیگران زن ایرانی، جزو هنرمندان قدبلند محسوب می‌شود.

آزیتا ترکاشوند اهل کجاست؟

آزیتا ترکاشوند متولد بروجرد است و اصالت او نیز به همین شهر بازمی‌گردد.

آزیتا ترکاشوند
بازیگر آزیتا ترکاشوند

خانواده آزیتا ترکاشوند

پدر آزیتا ترکاشوند شغل نظامی داشت و به همین دلیل وقتی ۱۲ ساله بود از بروجرد به تهران مهاجرت کردند. این بازیگر در گفت‌وگویی با برنامه «سلام صبح بخیر» از شبکه سه، درباره ریشه و اصالت خود بیان کرد: «با افتخار یک لر هستم و حتی در خانه هنور به زبان لری صحبت می‌کنیم.»

او همچنین با لحنی طنز گفت: «اگر پدر بفهمد به زبان فارسی صحبت میکنیم ناراحت می‌شود»

آزیتا ترکاشوند در ادامه درباره تعداد خواهران و برادرانش نیز توضیح داد که خانواده‌ای پرجمعیت دارند و با شوخی گفت: «ما یک تیم فوتبال هستیم.» او ۵ برادر و ۵ خواهر دارد. البته این هنرمند در سال‌های اخیر یکی از برادران خود را از دست داده و این اتفاق تلخ را پشت سر گذاشته است.

ازدواج و همسر آزیتا ترکاشوند

از وضعیت تأهل و ازدواج آزیتا ترکاشوند اطلاعاتی در رسانه‌ها ثبت نشده و بر اساس گزارش‌ها، تصور میشود این بازیگر سینما و تلویزیون مجرد باشد.

روایت آزیتا ترکاشوند از مستاجری

آزیتا ترکاشوند در برنامه «سلام صبح بخیر» از شبکه سه عنوان کرد که هنوز خانه شخصی ندارد و در حال حاضر مستأجر است. او همچنین به پویش «صاحبخانه خوب» پیوسته است؛ پویشی که با هدف حمایت از مستأجران و آسان‌تر شدن شرایط اجاره‌نشینی راه‌اندازی شده است.

آزیتا ترکاشوند
زندگینامه آزیتا ترکاشوند

راز جوانی و تناسب اندام آزیتا ترکاشوند

آزیتا ترکاشوند از جمله هنرمندانی است که اهمیت زیادی به ورزش و سبک زندگی سالم می‌دهد. او نه تنها در رشته‌های مختلف ورزشی فعالیت دارد، بلکه دارای کمربند مشکی کاراته در سبک «گوجوریو» است. او در مصاحبه‌های خود اعلام کرده که از دوران دبیرستان با بسکتبال وارد دنیای ورزش شده و پس از آن در ۱۹ سالگی به کاراته روی آورده است؛ وی همچنین در سال‌های اخیر ورزش‌هایی نظیر تی‌آرایکس (TRX)، بدنسازی و شنا را به طور جدی دنبال می‌کند.

این بازیگر درباره راز تناسب اندام خود به نکته جالبی اشاره کرده و می‌گوید: «تا به حال رژیم غذایی به معنای رایج آن نداشته‌ام؛ اما برای حفظ سلامتی و فرم بدنم، به جای وعده‌های سنگین، روزانه ۱۲ تا ۱۳ وعده غذایی با حجم بسیار کم میل می‌کنم.» این برنامه غذایی خاص در کنار فعالیت‌های مداوم ورزشی، از عوامل اصلی آمادگی جسمانی و جوان ماندن این هنرمند به شمار می‌رود.

آزیتا ترکاشوند اینستاگرام

آزیتا ترکاشوند حضور فعالی در شبکه اجتماعی اینستاگرام دارد و از طریق صفحه شخصی خود، با مخاطبان و طرفدارانش در ارتباط است. او در این پلتفرم تصاویری از فعالیت‌های هنری، زندگی روزمره، پروژه‌های کاری و همچنین اقدامات خیرخواهانه خود را به اشتراک می‌گذارد.

آزیتا ترکاشوند
آزیتا ترکاشوند کیست؟

فعالیت‌های خیرخواهانه

آزیتا ترکاشوند در کنار فعالیت‌های هنری، در حوزه امور خیرخواهانه نیز حضور فعالی دارد. او به همراه بهنوش بختیاری به عنوان سفیر انجمن ترک اعتیاد «امید رهایی راگا» فعالیت می‌کند. همچنین آزیتا ترکاشوند سفیر انجمن معلولان شهرستان ملارد نیز است و در این زمینه نقش حمایتی و اجتماعی دارد.

شروع فعالیت هنری آزیتا ترکاشوند

آزیتا ترکاشوند فعالیت هنری خود را با گذراندن دوره‌های بازیگری نزد رسول ملاقلی‌پور و رویا افشار آغاز کرد. او پیش از ورود به دنیای سینما و تلویزیون، سال‌ها در عرصه تئاتر حضور داشت و در این زمینه تجربه‌های ارزشمندی به دست آورد.

نخستین حضور آزیتا ترکاشوند مقابل دوربین به سال ۱۳۸۴ و بازی در سریال «طبقه دوم» به کارگردانی شاهین باباپور بازمی‌گردد. او پس از این تجربه، در آثار مختلف سینمایی و تلویزیونی به ایفای نقش پرداخت و به‌مرور توانست جایگاه خود را در عرصه بازیگری تثبیت کند.

آزیتا ترکاشوند در سریال گاندو

سریال «گاندو» یکی از مجموعه‌های تلویزیونی پربیننده در ژانر درام سیاسی به کارگردانی جواد افشار است که از شبکه سه سیما پخش شد. داستان این سریال با الهام از برخی پرونده‌های امنیتی و کشف شبکه‌های جاسوسی در داخل و خارج از کشور روایت می‌شود.

آزیتا ترکاشوند در گاندو نقش گلی ثابتی را بر عهده داشت و در کنار بازیگرانی مانند وحید رهبانی، پیام دهکردی، داریوش فرهنگ و محمدرضا شریفی‌نیا به ایفای نقش پرداخت. حضور او در «گاندو» از جمله تجربه‌های متفاوتش در آثار سیاسی و امنیتی تلویزیون محسوب می‌شود.

آزیتا ترکاشوند در صفر ۲۱

آزیتا ترکاشوند در سال ۱۳۹۹ با حضور در سریال طنز «صفر بیست و یک» به کارگردانی سیامک انصاری و جواد رضویان، تجربه‌ای متفاوت در تلویزیون به دست آورد. این مجموعه به تهیه‌کنندگی مهدی فرجی از ۵ آبان ۱۳۹۹ روی آنتن رفت و با حضور جمعی از بازیگران شناخته‌شده، مورد توجه مخاطبان قرار گرفت.

او در این سریال نقش سپیده، نامزد تورج با بازی امیرحسین رستمی را ایفا کرد و در کنار هنرمندانی چون سیامک انصاری، جواد رضویان، رویا میرعلمی، امیرحسین رستمی، نگار عابدی، سیاوش طهمورث و سروش جمشیدی به ایفای نقش پرداخت.

آزیتا ترکاشوند در سریال صفر بیست و یک
آزیتا ترکاشوند در سریال صفر بیست و یک در کنار امیرحسین رستمی

آزیتا ترکاشوند در هیولا

سریال «هیولا» به کارگردانی مهران مدیری و تهیه‌کنندگی سیدمصطفی احمدی و مهران مدیری، از اردیبهشت ۱۳۹۸ در شبکه نمایش خانگی منتشر شد و آزیتا ترکاشوند نیز در این مجموعه حضور داشت.

او در «هیولا» نقش ژیلا زحمت‌کش، عضو هیئت‌مدیره مؤسسه «خاک پای فرهنگیان» را ایفا کرد. این اثر، تنها تجربه آزیتا ترکاشوند در شبکه نمایش خانگی محسوب می‌شود. وی در این سریال در کنار بازیگرانی چون مهران مدیری، شبنم مقدمی، فرهاد اصلانی، گوهر خیراندیش، شیلا خداداد، محمد بحرانی، میرطاهر مظلومی، سیما تیرانداز، افشین زی‌نوری و محسن قاضی‌مرادی به ایفای نقش پرداخت.

آزیتا ترکاشوند در حکم رشد

آزیتا ترکاشوند در سریال «حکم رشد» به کارگردانی حسن لفافیان نیز حضور داشته است. این مجموعه در ژانر درام و پلیسی ساخته شد و در سال ۱۴۰۱ از شبکه سه سیما پخش شد. داستان سریال درباره سرهنگ نیروی انتظامی است که با قبول مسئولیت ریاست کلانتری محل زندگی برادر ناتنی‌اش، با ماجراها و چالش‌های پیچیده‌ای روبه‌رو می‌شود.

ترکاشوند در این مجموعه نقش زیبا چاپاری را ایفا کرد و در کنار بازیگرانی همچون ثریا قاسمی، مجتبی فلاحی، پیام احمدی‌نیا و مه‌لقا باقری به ایفای نقش پرداخت.

آزیتا ترکاشوند در سریال حکم رشد
آزیتا ترکاشوند بازیگر سریال حکم رشد

آزیتا ترکاشوند و برنامه محفل

برنامه «محفل» از جمله برنامه‌های پرمخاطب قرآنی تلویزیون است که از سال ۱۴۰۲ در ماه مبارک رمضان پخش می‌شود. آزیتا ترکاشوند با دنبال کردن این برنامه و تأثیرپذیری از روایت‌ها و داستان‌های الهام‌بخش آن، به پژوهش درباره قصه‌ها و شخصیت‌های قرآنی علاقه‌مند شد.

او در ادامه این علاقه‌مندی، با تمرکز بر داستان‌های پیامبران در قرآن، در مسیر تولید مستندهایی درباره مکان‌ها و رویدادهای مرتبط با این روایت‌ها گام برداشت. این رویکرد نشان‌دهنده توجه او به موضوعات فرهنگی و مذهبی در کنار فعالیت‌های هنری‌اش است.

آززیتا ترکاشوند در برنامه محفل
آززیتا ترکاشوند در برنامه قرآنی محفل

آزیتا ترکاشوند در کلاه پهلوی

آزیتا ترکاشوند یکی از بازیگران سریال تاریخی «کلاه پهلوی» به نویسندگی و کارگردانی سید ضیاءالدین دری بود؛ مجموعه‌ای که در سال ۱۳۹۱ از شبکه یک سیما پخش شد. این سریال بخشی از تحولات اجتماعی و فرهنگی ایران در دوران رضاشاه را به تصویر می‌کشد و روایتگر زندگی فرخ باستانی، جوانی ایرانی است که پس از تحصیل در دارالفنون، برای ادامه تحصیل راهی فرانسه می‌شود.

آزیتا ترکاشوند در سریال «کلاه پهلوی» نقش فخرالسادات، همسر ماشاالله‌خان را ایفا کرد. او در این مجموعه در کنار بازیگرانی همچون امیرعلی دانایی، نگین محسنی، بهاره کیان‌افشار، امین حیایی و محمدرضا شریفی‌نیا و جمعی دیگر از هنرمندان به ایفای نقش پرداخت.

آزیتا ترکاشوند در شام ایرانی

آزیتا ترکاشوند یکی از شرکت‌کنندگان فصل یازدهم رئالیتی‌شوی «شام ایرانی» به کارگردانی و تهیه‌کنندگی سعید ابوطالب بود. این برنامه با محوریت آشپزی و میزبانی برگزار می‌شود و هنرمندان در فضایی صمیمی و رقابتی، مهارت‌های خود را در پذیرایی از مهمانان به نمایش می‌گذارند.

او در این فصل در کنار هنرمندانی مانند حدیث تهرانی، مریم معصومی و سولماز حصاری حضور داشت و در رقابت‌های این برنامه شرکت کرد.

آزیتا ترکاشوند در شام ایرانی

آزیتا ترکاشوند در رئالیتی شو شام ایرانی

کارنامه هنری آزیتا ترکاشوند

در ادامه این مطلب، نگاهی به آثار سینمایی و تلویزیونی آزیتا ترکاشوند خواهیم داشت تا بیشتر با فیلم‌ها و مجموعه‌هایی که او در آن‌ها به ایفای نقش پرداخته است آشنا شوید.

فیلم های سینمایی آزیتا ترکاشوند

  • ارتباط خانوادگی (۱۳۸۹) – کارگردان: نادر مقدس
  • ایلوگ (۱۳۸۹) – کارگردان: فریدون نجفی
  • قلاده‌های طلا (۱۳۹۰) – کارگردان: ابوالقاسم طالبی
  • من و زیبا (۱۳۹۰) – کارگردان: فریدون حسن‌پور
  • قصه خاطره (۱۳۹۱) – کارگردان: محمدباقرآبادی
  • فرشتگان قصاب (۱۳۹۱) – کارگردان: سهیل سلیمی
  • لالایی (۱۳۹۳) – کارگردان: محمدعلی صباغی
  • رسم رفاقت (۱۳۹۳) – کارگردان: رهبر قنبری
  • شانس، عشق، تصادف (۱۳۹۳) – کارگردان: آرش معیریان
  • مستانه (۱۳۹۳) – کارگردان: محمدحسین فرح‌بخش
  • سیانور (۱۳۹۵) – کارگردان: بهروز شعیبی
  • اشنوگل (۱۳۹۵) – کارگردان: علی سلیمانی
  • دا (۱۳۹۷) – کارگردان: فرشاد صالحی
  • بچه‌های کلاس هشتم (۱۳۹۷) – کارگردان: مسعود منصوری
  • زهرمار (۱۳۹۷) – کارگردان: جواد رضویان

سریال های آزیتا ترکاشوند

  • شبکه سه و نیم (۱۳۸۴) – کارگردان: داریوش کاردان
  • طبقه دوم (۱۳۸۴) – کارگردان: شاهین باباپور
  • سرگشته (۱۳۸۵) – کارگردان: محمدحسین حقیقی
  • شب مهتاب (۱۳۸۶) – کارگردان: شهرام باباپور
  • همسفران باد (۱۳۸۸) – کارگردان: شهرام باباپور
  • پاتوق (۱۳۸۸) – کارگردان: شاهین باباپور
  • ملکوت (۱۳۸۹) – کارگردان: محمدرضا آهنج
  • توطئه فامیلی (۱۳۹۰) – کارگردان: رامبد جوان
  • چمدان (۱۳۹۱) – کارگردان: خسرو ملکان
  • تهران پلاک ۱ (۱۳۹۱) – کارگردان: مهدی مظلومی
  • دختری به نام آهو (۱۳۹۱) – کارگردان: قدرت‌الله صلح‌میرزایی
  • کلاه پهلوی (۱۳۹۱) – کارگردان: سید ضیاءالدین دری
  • شب شیشه‌ای (۱۳۹۲) – کارگردان: مسعود رشیدی
  • گذر از رنج‌ها (۱۳۹۳) – کارگردان: فریدون حسن‌پور
  • کوبار (۱۳۹۶) – کارگردان: فریدون حسن‌پور
  • گاندو (۱۳۹۸) – کارگردان: جواد افشار
  • بوی باران (۱۳۹۸) – کارگردان: محمود معظمی
  • صفر بیست و یک (۱۳۹۹) – کارگردانان: جواد رضویان و سیامک انصاری
  • حکم رشد (۱۴۰۱) – کارگردان: حسن لفافیان
  • بیست کووید (۱۴۰۲) – کارگردان: هادی حاجتمند
  • پشت پرده (۱۴۰۳) – کارگردان: محمدرضا حاجی‌غلامی
  • روز خون (۱۴۰۳) – کارگردان: حمید همتی
  • ناریا (۱۴۰۴) – کارگردان: جواد افشار

نمایش خانگی آزیتا ترکاشوند

  • هیولا (۱۳۹۸) – کارگردان: مهران مدیری
  • شب‌های مافیا (۱۳۹۹) – کارگردان: سعید ابوطالب
  • اسپینجر (۱۴۰۰) – کارگردان: علیرضا کریم‌زاده

تئاترهای آزیتا ترکاشوند

  • معرکه در معرکه (۱۳۹۳)
  • ابرهای استراتوس (۱۳۹۴)
  • خسرو و شیرین (۱۳۹۸)

آزیتا ترکاشوند

متن یک مصاحبه سالهای پیش با آزیتا ترکاشوند

در مصاحبه‌ای که در ادامه آمده، آزیتا ترکاشوند از تجربیات بازیگری، دغدغه‌های هنری و ناگفته‌های مسیر حرفه‌ای خود سخن می‌گوید.

از کار‌های ماندگارآزیتا ترکاشوند بگویید؟
در میان کار‌های زیادی که انجام داده ام شاید گذر از رنج‌های فریدون حسن پور، دختری به نام آهو، ملکوت، کلاه پهلوی، سرگشته، قسم و پاتوق از سریال‌هایی هستند که فکر میکنم مردم با آن‌ها بیشتر خاطره داشته باشند.

خرداد ماهی‌ها چطور آدمایی هستند؟
بسیار عالی و خوب (باخنده)، اکثرا وقتی می‌گویند خردادی، افراد می‌گویند خردادی‌ها انسان‌هایی دو شخصیته هستند، اما منظور چند بعدی بودن این افراد است، مثلا در یک گالری هنری از هنر و در آشپزخانه از جا افتادن غذا به خوبی سر در می‌آورند.

نظر شما درباره بازی کردن ورزشکاران در سینما و تلویزیون چیست؟
من نظر کارشناسی نمی‌توانم بدهم، اما به نظر من اگر استعداد بازیگری دارند چرا که نه، اما اگر فقط برای به دست آوردن شهرت به این حرفه روی می‌آورند اصلا خوب نیست.

خودتون وقتی بازیگر شدن ورزشکاران را می‌بینید چه احساسی دارید؟ دوست نداشتید آن‌ها به کار خودشون بپردازند؟
بعد از دیدن بازی یک عده از آن‌ها واقعا تحسینشون کردم، ولی بعضی دیگر را که دیدم با خودم گفتم آخه چرا؟‌

می‌تونید نام می‌برید؟
نه فکر می‌کنم صورت خوشی نداره

از محل تولدتون بگید؟
من در بروجرد متولد شدم و بسیار این شهرو دوست دارم. بروجرد شهر فرزانگان است. شعرا و عرفای زیادی در این شهر بودند و خاک این شهر برای من تقدس خاصی دارد، چرا که آیت الله بروجردی در آن قدم گذاشتند. ایشون یکی از عرفای بزرگ بودند که بسیار براشون احترام قائل هستم. شهر بروجرد شهر ادب و هنره است.

تهران یا بروجرد؟
من وقتی ۱۲ ساله بودم به اتفاق خانواده به تهران آمده ام. ولی هنوز خود را بروجردی میدانم. البته همه ایران سرای من است، چه فرقی میکند (با خنده).

آزیتا ترکاشوند

از بین غذا‌های شهر بروجرد کدوم‌ها معروف هستند؟
آبگوشت بروجرد و کباب کوبیده و بستنی سنتی آنجا خیلی معروف است.

میانه تون با پرخوری چطوره؟
نه اصلا پرخور نیستم.

یعنی به شدت رعایت می‌کنید؟
نه، من تا به این سن رسیدم اصلا رژیم غذایی را درک نکردم. من در طول روز ۱۲-۱۳ وعده غذای خیلی کم حجم می‌خورم.

من تا ۵-۶ وعده شنیدم، ولی ۱۲-۱۳ تا؟!
این صحیح‌ترین شیوه خوردن هست و یک نوع رژیم غذایی خیلی خوب محسوب می‌شود.

دوران کودکی خودتون را چطور گذراندید؟
خیلی آرام و مظلوم بودم. طوری که خانوادم فکر می‌کردن شاید افسردگی دارم، اما در دوران مدرسه کامل جبران کردم و خیلی شیطنت کردم به طوری که انرژیم کامل تخلیه می‌شد.

تو مدرسه چه شیطنت‌هایی می‌کردین؟
مثلا یه بار رو صندلی معلم کلی آدامس چسبوندم، یا کاغذ پرت می‌کردم سمت تابلو یا یهو وسط کلاس میدویدم. همه این‌ها وقتی بود که معلم حواسش نبود و پشت به تابلو داشت درس می‌داد، اما میدونست کار من بود و برمی گشت و می‌گفت: ترکاشوند، بیرون! (با خنده)

چقدر به ورزش اهمیت می‌دید و برای آن وقت می‌گذارید؟
من خواهش می‌کنم همه ورزش کردن را جدی بگیرند. اصلا ما حدیث داریم که عقل سالم در بدن سالم است. هر کسی هم می‌گوید وقت ندارم به نظر من بهانه تراشی میکنه، چون ما ساعت‌ها از

وقت خودمون رو در فضای مجازی مثل تلگرام و … سپری می‌کنیم.

از بین اعضای خانوادتون چه کسانی ورزش می‌کنند؟
دو تا از خواهرانم نجات غرق هستند. یکی از برادرانم بسکتبال بازی می‌کند و یکی دیگر از برادرانم نیز ورزش زورخانه‌ای را دنبال می‌کند.

خاطره جالبی از ورزش کردن دارید؟
بله، یه خاطره بامزه دارم. در مسابقات جام رمضان حریف مقابل من یه خانم قد کوتاه و خیلی ریز نقش بود و من با قد بلندی که داشتم فکر می‌کردم که خیلی زود شکستش میدم. با شروع راند نفهمیدم چی شد که با ضربه آن خانم به صورتم روی زمین افتادم! و باعث شد فک من آسیب جدی ببینه. موقع زمین افتادن دقیقا ضرب المثل “فلفل نبین چه ریزه، بشکن ببین چه تیزه” را حس کردم.
چند ماه پیش هم در جریان اسب سواری، کله اسب به ابروی من برخورد کرد و ابروم آسیب دید!

آزیتا ترکاشوند

ورزش‌های رزمی چه کمکی می‌توانند به بازیگری بکنند؟
داشتن فیزیک خوب یکی از مولفه‌های خیلی مهم برای رفتن جلو دوربین هست. علاوه بر آن با ورزش کردن انسان از لحاظ جسمی و روحی سالم می‌ماند و باعث افزایش اعتماد به نفس و البته خلاقیت بیشتر می‌شود. همه این‌ها به بازیگری کمک میکنند.

مهمترین خصوصیات اخلاقی شما چیست؟
هم خیلی آرام هستم و هم خیلی شیطون (با خنده) هم خیلی نامهربون و هم خیلی مهربون! هر بعدی تو وجود من هست و من معمولا آینه مقابل هر آدم هستم.

به فیلم‌های رزمی علاقه دارید؟
نه، بیشتر فیلم‌های هنری را دوست دارم.

یعنی تو فیلم‌های اکشن بازی نمی‌کنید؟
بازی می‌کنم، ولی اوقات فراغتم را دوست دارم کار‌های هنری ببینم.

اوقات فراغتتون رو چطور سپری می‌کنید؟
بیشتر کتاب میخوانم. به مطالعات روانشناختی و فلسفی علاقه دارم.

آخرین باری که از ته دل گریه کردید یا خندیدید کی بود؟
آخرین باری که گریه کردم، مرگ برادرم بود. آخرین باری که از ته دل خندیدم را یادم نیست، چون من به طور کلی بلند نمی‌خندم.

در شرایط سخت زندگی چه‌کاری می‌کنید؟
من در این مواقع تمام تلاشم را می‌کنم و هر کاری لازم باشه انجام میدم، اما در نهایت به خدا واگذار می‌کنم. به این اعتقاد دارم که هر سختی برای آدم یه درس است و به خدا می‌گویم خدایا کاش زودتر این دوران بگذرد و من درسم را بگیرم.

منبع: ستاره

مژگان نبوی
مژگان نبوی نویسنده

مهم‌ترین اخبار

دیدگاه‌ها

هنوز دیدگاهی ثبت نشده. اولین نفر باشید.

ارسال دیدگاه

خبر مهم

تصاویر| رازهای زندگی و عکس‌های دیده‌نشده‌ آزیتا ترکاشوند و همسرش