رضا بنفشهخواه پرده برداشت: چرا علی انصاریان از شوخی با مادرش دلخور شد؟
بازیگر سرشناس سینما، رضا بنفشهخواه، در مصاحبهای اختصاصی، دلیل دلخوری زندهیاد علی انصاریان از یک شوخی درباره مادرش را فاش کرد؛ موضوعی که پیوند عمیق این فوتبالیست با مادرش را نشان میدهد.
رضا بنفشهخواه، بازیگر سینما و تلویزیون، در تازهترین مصاحبه خود به افشای جزئیاتی از دلخوری زندهیاد علی انصاریان از او پرداخت که ریشه در یک شوخی درباره مادر بازیگر فقید فوتبال داشت.
علی انصاریان به دلیل شوخی با مادرش از بنفشهخواه دلخور شد

بنفشهخواه در این گفتوگو با اشاره به خاطراتی از رابطه نزدیک و عمیق علی انصاریان با مادرش، توضیح داد که چرا این بازیگر سابق تیم ملی فوتبال ایران از شوخیهای او با مادرش ناراحت شده بود. علی انصاریان همواره به خاطر پیوند ویژه و احترام خاصی که برای مادرش قائل بود، شناخته میشد.
این بازیگر در گفتوگوی خود به ماجرای دلخوری انصاریان پرداخته و نشان داده است که مرزهای شوخی با مادر، برای انصاریان خط قرمزی بوده که باعث ناراحتی او شده است.
علی انصاریان که پس از پایان دوران حرفهای فوتبال، فعالیتهای موفقی را در عرصه سینما و تلویزیون تجربه کرد، همواره به خاطر این پیوند خانوادگی مورد توجه قرار داشت.
متأسفانه علی انصاریان در بهمنماه سال ۱۳۹۹ بر اثر ابتلا به بیماری کرونا جان خود را از دست داد، اما خاطره رابطه او با مادرش و دلخوریای که از بنفشهخواه داشت، همچنان در یادها باقی مانده است.
این ماجرا نشاندهنده عمق احساسات انصاریان نسبت به خانوادهاش و حساسیتهای خاصی بود که در روابط دوستانه و حرفهای خود نیز رعایت میکرد.
بنفشهخواه با بیان این جزئیات، پرده از لایهای از زندگی شخصی و روابط انصاریان برداشت که پیش از این کمتر به آن پرداخته شده بود.
مهمترین اخبار
- ۱۴۰۵/۰۷/۲۵ بیوگرافی ، زندگی شخصی و سن بهار قاسمی و همسرش + عکس های خصوصی
- ۱۴۰۵/۰۷/۲۵ بیوگرافی و حواشی زندگی مریم امیرجلالی و همسرش / دختر زیبای مریم امیرجلالی را دیده اید؟
- ۱۴۰۵/۰۷/۲۵ زندگی شخصی و بیوگرافی نجمه جودکی مجری و گوینده سابق تلویزیون و رادیو و همسرش ( مهدی پارسازاده)
- ۱۴۰۵/۰۷/۲۵ بیوگرافی نیلوفر مولایی؛ از بازیگری در صدا و سیما تا کشف حجاب و فعالیت در ایران اینترنشنال!
- ۱۴۰۵/۰۷/۲۵ رازهای زندگی شخصی زهران ممدانی (شهردار مسلمان نیویورک ) همه را شگفتزده کرد!


دیدگاهها
هنوز دیدگاهی ثبت نشده. اولین نفر باشید.