جایزه جنجالی عراقی ها برای علی اوجی و نرگس محمدی
فیلم «شوهر ستاره» با درخشش در جشنواره بینالمللی فیلم سلیمانیه، سه جایزه ارزشمند از جمله جایزه ویژه هیئت داوران را به تهیهکنندگی علی اوجی و نرگس محمدی به خانه برد.
به گزارش پلاس، فیلم سینمایی «شوهر ستاره» پس از حضور و موفقیت در جشنواره فیلم فجر، در جشنواره بین المللی فیلم سلیمانیه نیز سه جایزه دریافت کرد. فریبا نادری برای بازی در «شوهر ستاره» جایزه بهترین بازیگر زن جشنواره بین المللی سلیمانیه را دریافت کرد. ابراهیم ایرج زاد نیز جایزه بهترین فیلمنامه این جشنواره را از آن خود کرد.همچنین جایزه ویژه هیئت داوران برای بهترین فیلم این دوره جشنواره سلیمانیه به «شوهر ستاره» به تهیه کنندگی علی اوجی و نرگس محمدی اهدا شد.
«شوهر ستاره» برای نخستین بار در چهل و سومین جشنواره فیلم فجر به نمایش درآمد و فریبا نادری برای بازی در این فیلم موفق به دریافت سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول زن شد.
مهمترین اخبار
- ۱۴۰۵/۰۷/۰۱ ماکان بند رسماً تمام شد؟ امیر مقاره و رهام هادیان خبر جدایی را تایید کردند
- ۱۴۰۵/۰۶/۳۱ راز دفترچه مرموز همسر سلبریتی مشهور که زندگی مشترکشان را لرزاند/ اعتیاد چگونه پنهان می شود؟
- ۱۴۰۵/۰۶/۳۰ حذف ناگهانی آرزو سلیمی از بازیهای آسیایی؛ راز شکست ملیپوش ووشو در مقابل حریف سنگاپوری فاش شد!
- ۱۴۰۵/۰۶/۳۰ دستمزد نجومی مهمانان «جوکر» لو رفت؛ رقم حیرتانگیز برای این ستاره
- ۱۴۰۵/۰۶/۳۰ بررسی روانشناسی راز ماندگاری زخمهای عشق قدیمی پس از حرفهای عاشقانه جنجالی بابک جهانبخش درباره همسر سابقش


دیدگاهها
هنوز دیدگاهی ثبت نشده. اولین نفر باشید.