مارگو رابی با لباسی ۲۹ ساله همه را شگفتزده کرد؛ نگاهی به استایل نوستالژیک ویکتوریایی خانم بازیگر
مارگو رابی در ایونت لندن با لباسی از کالکشن بهار ۱۹۹۷ جان گالیانو ظاهر شد و ترکیبی هنری از سبک نئو-ویکتوریایی و مد معاصر را به نمایش گذاشت.
به گزارش پلاس، در یکی از آخرین ایونتهای مارگو رابی برای تبلیغ فیلم «بلندیهای بادگیر» در لندن، او با استایلی بسیار خاص و تاریخی ظاهر شد که توجه رسانههای مد را بهخود جلب کرد.
عکس دیده نشده از فاطمه معتمدآریا با آرایش غلیظ و چادر نماز

رابی برای این مراسم لباسی آرشیوی از کالکشن بهار ۱۹۹۷ جان گالیانو انتخاب کرد، قطعهای الهامگرفته از فلسفه طراحی معاصرِ گالیانو با ترکیبی از نئو-ویکتوریایی بودن و پالتِ رنگی ملایم که حس نوستالژیک و هنری را به نمایش میگذارد.

این انتخاب نهتنها گوشهای از تاریخ مد دهه ۹۰ را زنده کرد، بلکه با تناسب ظریف بین مرجعهای فرهنگی و بدنِ مدرن، تعادل ظریفی ایجاد نمود. لباس با جزئیات دقیق و ترکیب جنسها و تفسیرِ دوبارهی میراث مد، نشان داد رابی در انتخابهای پوششیاش بهدنبال بیان هنری و روایت استایل است—نه صرفاً دنبالکردن ترندهای روز.

این ظاهر متفاوت، ترکیبی از مد تاریخی و دید امروزی است و بهعنوان یکی از برجستهترین لحظات استایل رابی در سال ۲۰۲۶ شناخته شده است.
منبع: چی بپوشم
مهمترین اخبار
- ۱۴۰۵/۰۱/۲۶ عکس دیده نشده از فاطمه معتمدآریا با آرایش غلیظ و چادر نماز
- ۱۴۰۵/۰۱/۲۶ یوسف تیموری در کنار لیلا اوتادی وسط جنگل خبرساز شدند؛ گریم عجیب آقای بازیگر
- ۱۴۰۵/۰۱/۲۵ لاله اسکندری و پژمان بازغی در پشتصحنۀ «تیغ و ترمه» در ماشین
- ۱۴۰۵/۰۱/۲۵ الناز حبیبی با چهره و استایل جنگلی جلب توجه کرد + عکس
- ۱۴۰۵/۰۱/۲۵ سفر در زمان؛ صمیمیت «بهاره افشاری و ترلان پروانه» در پشتصحنه «گشت 2»

دیدگاهها
هنوز دیدگاهی ثبت نشده. اولین نفر باشید.