3 ساعت پیش ساعت: ۱۴:۵۰| بازدید: 597 رده‌بندی سنی:15+ دانلود |

سامان نریمان جهان: رفاقتم با رسول خطیبی پانزده ساله است

بازیکن جدید مس رفسنجان شرایط این تیم را خوب توصیف کرده و ابراز امیدواری کرد در اولین بازی بتوانند سه امتیاز را بگیرند.

مس رفسنجان با تغییرات اساسی لیگ را آغاز می‌کند. سامان نریمان جهان بازیکن باتجربه فوتبال ایران یکی از بازیکنانی است که در این فصل زیرنظر رسول خطیبی در مس بازی خواهد کرد. او در مصاحبه‌ای با خبرنگار هفت‌صبح ورزشی درباره شرایط این تیم در آستانه آغاز لیگ گفت:”تیم خوب است و همه چیز خوب است. انشالله که هفته اول بتوانیم بازی خوب و قدرتمندی انجام بدهیم و با تلاش بچه ها همه کادر و باشگاه به سه امتیاز همراه باشد.”

او که بار دیگر با رسول خطیبی کار می‌‌کند درباره این همکاری قدیمی گفت:” خیلی وقت است با ایشان کار می‌کنم. فکر کنم از هجده سالگی با آقای خطیبی کارم را شروع کردم و 14-15 سالی هم هست که در خدمت ایشان هستم. خیلی حاج آقا را دوست دارم و به غیر از همکاری با هم رفاقتی هم داریم.”

نریمان جهان در پایان در پاسخ به سوال درارتباط با جادوگری در فوتبال ایران گفت:” من شخصا به جادوگری برنخوردم. فقط شنیدم که برخی مربیان این کار را می کنند. معتقدم هرکسی خوب بازی کند می برد و اعتقادی به این مسایل ندارم.”


شناسه ویدیو: 32808
۲۶ مرداد ۱۴۰۴
اشتراک گذاری:

بدون دیدگاه

وحید هاشمیان: با کادرپزشکی درباره پورعلی گنجی صحبت می کنیم جدید

وحید هاشمیان: با کادرپزشکی درباره پورعلی گنجی صحبت می کنیم

وحید هاشمیان: سردار دورسون هیچ رفتار زننده ای نداشت جدید

وحید هاشمیان: سردار دورسون هیچ رفتار زننده ای نداشت

وحید هاشمیان: به دلیل پر بودن لیست مجبور شدیم امیری را کنار بگذاریم جدید

وحید هاشمیان: به دلیل پر بودن لیست مجبور شدیم امیری را کنار بگذاریم

پیروز قربانی: امیدوارم مسائلی که تحت کنترل ما نیست در بازی با پرسپولیس تاثیرگذار نباشد جدید

پیروز قربانی: امیدوارم مسائلی که تحت کنترل ما نیست در بازی با پرسپولیس تاثیرگذار نباشد