سیدجواد هاشمی: با «زخم کاری»، زخمی کاری به من زدند

چهره‌ها ۱۰ مرداد ۱۴۰۴

سیدجواد هاشمی، بازیگر و کارگردان باسابقه سینما و تلویزیون، در گفتگویی صریح به حواشی پیش‌آمده پس از بازی‌اش در سریال «زخم کاری» واکنش نشان داد. او با گلایه از برخوردها گفت:
«به من گفتند تو که از سیاوش طهمورث بدتر نیستی، اما زخم کاری زخمی کاری به من زد. در حالی‌که بیش از ۱۵۰ سلبریتی دیگر هم در پروژه تبلیغاتی داماک حضور داشتند، وقتی نوبت به من رسید، ناگهان همه حساس شدند!»

هاشمی با اشاره به اینکه انتخاب این نقش تنها به‌خاطر تجربه‌ای متفاوت در کارنامه‌اش بوده، اظهار داشت: «نمی‌دانم چرا برخی فقط دنبال بهانه‌ای برای حمله هستند.»

محمدرضا علیمردانی نیز که در کنار او حضور داشت، در حمایت از سیدجواد هاشمی گفت:
«ما بارها به آقا جواد اصرار کردیم تا بالاخره نقش متفاوتی را قبول کند، اما وقتی بازی کرد، چنین برخورد ناعادلانه‌ای با او شد. انصاف در مورد سیدجواد رعایت نشد.»

این سخنان در واکنش به موج نقدها در فضای مجازی مطرح شد که بسیاری از کاربران، بازی سیدجواد هاشمی در نقشی متفاوت و تبلیغ اخیرش را به چالش کشیده بودند.

امید مقامیان
امید مقامیان نویسنده

مهم‌ترین اخبار

دیدگاه‌ها

هنوز دیدگاهی ثبت نشده. اولین نفر باشید.

ارسال دیدگاه

خبر مهم

عکس| آیت الله سیدمجتبی خامنه ای در مکانی باورنکردنی