مارکو باکیچ: عضویت در باشگاه پرسپولیس برایم افتخار است
خرید خارجی جدید پرسپولیس از حضور در این تیم تهرانی خوشحال است.
مارکو باکیچ، هافبک اهل مونتهنگرو که بهتازگی به پرسپولیس پیوسته، در نخستین اظهارات خود پس از عقد قرارداد با این تیم، از خوشحالی و افتخار خود بابت حضور در جمع سرخپوشان صحبت کرد.
بهترین انیمیشن های 2025 و 2026
او با بیان اینکه پرسپولیس یکی از بزرگترین باشگاههای آسیاست، گفت: «سلام پرسپولیس! برای من مهم است که عضوی از یکی از بهترین و بزرگترین تیمهای آسیا باشم. خیلی خوشحال و مفتخرم که در این تیم هستم و عضوی از این باشگاه عظیم هستم و امیدوارم که موفقیت کسب کنم.»
این هافبک جدید همچنین به انتظارش برای شروع فصل اشاره کرد و افزود: «بیصبرانه منتظرم تا با همتیمیهایم ملاقات کنم و تمرینات را شروع کنیم و فصل فوتبالی خیلی موفقی پیش رو داشته باشیم.»
باید دید این هافبک ۳۱ ساله چه عملکردی دد تیم تحت هدایت وحید هاشمیان خواهد داشت. او امروز با استقبال امیرعلی حسینی، مدیر امور بین الملل باشگاه به اردوی سرخپوشان در ارزروم ترکیه اضافه شد.
مهمترین اخبار
- ۱۴۰۵/۰۵/۰۱ بهترین انیمیشن های 2025 و 2026
- ۱۴۰۵/۰۵/۰۱ نیوشا ضیغمی از طلاق و زندگی شخصیاش گفت
- ۱۴۰۵/۰۴/۳۱ معرفی بازیگران سریال رویای نیمه شب + زمان پخش
- ۱۴۰۵/۰۴/۳۱ عکس| مدل موهای خاص برد پیت ؛ راز جذابیت بیپایان او لو رفت!
- ۱۴۰۵/۰۴/۳۱ دانلود آهنگ جدید عرفان طهماسبی ورژن هوش مصنوعی ؛ «آرام جان»

دیدگاهها
هنوز دیدگاهی ثبت نشده. اولین نفر باشید.