الهام اخوان: بهترین پارتنرها را داشتم؛ هیچوقت فکر نمیکردم اینقدر خوششانس باشم!
الهام اخوان در گفتوگویی اختصاصی از تجربه همکاری با بهترین پارتنرهای خود پرده برداشت و تاکید کرد که خنداندن مخاطب ایرانی چالشی بزرگ اما شیرین است.
به گزارش پلاس ، الهام اخوان در مصاحبهای درباره تجربه همکاری با بازیگران مختلف صحبت کرد و گفت که در انتخاب و داشتن همبازیهای خوب، شانس زیادی داشته است. او با اشاره به همبازیهای خود گفت: «من توی پارتنر داشتن خیلی شانس آوردم. همه پارتنرهای من خیلی خوب بودند؛ جواد عزتی و هومن برقنورد.»
الهام اخوان از روزهای تلخ بیپولی تا درخشش در «دوزیست»: لحظهای که باور نمیکردم بازیگر شوم!
اخوان در ادامه درباره دشواری بازی در آثار کمدی و خنداندن مخاطبان ایرانی گفت: «خندوندن مردم ایران خیلی کار سختیه.»
این بازیگر درباره همکاری با پژمان جمشیدی نیز گفت: «پارتنر پژمان جمشیدی بودن خیلی کار سختیه، چون به شدت آدم باهوشیه توی کمدی.»
صحبتهای الهام اخوان نشان میدهد که او تجربه همکاری با بازیگران شناختهشدهای در حوزه کمدی داشته و بهویژه توانایی پژمان جمشیدی در اجرای کمدی و واکنشهای سریع را مورد توجه قرار داده است.
بیوگرافی الهام اخوان
الهام اخوان، بازیگر، کارگردان و منشی صحنه، ۹ شهریور ۱۳۶۷ در تهران متولد شد. خانواده او بعدها به اصفهان مهاجرت کردند و اخوان دوران تحصیل خود را در این شهر گذراند.
او دارای مدرک کارشناسی تئاتر و کارشناسی ارشد کارگردانی است و فعالیتهای مختلفی در حوزه سینما، تلویزیون و تئاتر داشته است. پدر الهام اخوان کارمند بانک و مادرش کارمند مخابرات بودهاند. او یک خواهر به نام عطیه و یک برادر به نام امیر دارد.
مهمترین اخبار
- ۱۴۰۵/۰۷/۱۵ فیلم| نگار نیکدل از عشق دردناک ۱۸ سالگیاش پرده برداشت؛ وقتی عاشقی یعنی صبوری و ولع رسیدن
- ۱۴۰۵/۰۷/۱۵ رازهای زندگی فرحناز اسپد و همسرش بهنود + ماجرای مرگ تلخ مجری ایران اینترنشنال
- ۱۴۰۵/۰۷/۱۵ آشنایی با مادر واقعی سهیل مقدم؛ پدر ( کارگردان پایتخت ) و مادر زیبای خواستگار سارا در پایتخت 7 را دیده اید؟
- ۱۴۰۵/۰۷/۱۵ چهره متفاوت آیدا ماهیانی «تلما رویای نیمه شب»؛ رازهای زندگی و سن این بازیگر محبوب
- ۱۴۰۵/۰۷/۱۵ بیوگرافی و سیر تا پیاز زندگی چنگیز وثوقی ( برادر بهروز وثوقی) همسر اول ( سارا خوئینی ها ) و همسر دومش


دیدگاهها
هنوز دیدگاهی ثبت نشده. اولین نفر باشید.