فیلم | حماسه جدید بهاره رهنما : تخمک‌هایم را فریز کردم

بهاره رهنما در یک گفت‌وگوی تصویری درباره تولد فرزند جدید پیمان قاسم‌خانی صحبت کرد؛ اتفاقی که به گفته او، نگرانی قدیمی‌اش درباره آینده و تنهایی دخترش پریا را تا حد زیادی برطرف کرده است.

ویدیو
بازدید: 8
▶

به گزارش پلاس،بهاره رهنما، بازیگر و مدرس سینما، در این گفت‌وگو با اشاره به تولد فرزند جدید همسر سابقش، پیمان قاسم‌خانی، این اتفاق را بسیار به‌موقع دانست.

راز عجیب مادر بهاره رهنما در بازی در فیلم مهران مدیری / مادر مسعود شصت‌چی کیست؟

نگرانی بهاره رهنما برای تنهایی پریا

رهنما درباره روحیات دخترش پریا قاسم‌خانی توضیح داد و او را شخصیتی فیلسوف، بسیار کتاب‌خوان و دارای روحی کهن توصیف کرد. به گفته او، پریا وابستگی و دل‌بستگی زیادی به تعلقات معمول زندگی ندارد و همین موضوع باعث شده بود رهنما همواره درباره تنهایی دخترش در آینده دغدغه داشته باشد.

بهاره رهنما همچنین عنوان کرد که همیشه این حسرت را داشته که چرا در زمان مناسب نتوانسته برای پریا خواهری به دنیا بیاورد تا ارتباط و پیوند محکم‌تری با جهان اطرافش داشته باشد.

تولد خواهر پریا و پایان یک دغدغه قدیمی

رهنما با ابراز خوشحالی از تولد فرزند پیمان قاسم‌خانی و همسرش میترا ابراهیمی، گفت که پریا اکنون با داشتن یک خواهر کوچک، دلبستگی تازه‌ای پیدا کرده است.

او همچنین اشاره کرد که پریا حتی نام خواهرش را روی دست خود تتو کرده است؛ موضوعی که از نگاه رهنما نشان‌دهنده شکل‌گیری این پیوند عاطفی تازه است.

بهاره رهنما در ادامه با صراحت گفت که پیش از این، یکی از دغدغه‌هایش درباره فرزندآوری دوباره، نگرانی از تنهایی پریا بوده است، اما حالا با تولد خواهر او، این حس مسئولیت و نگرانی از دوش وی برداشته شده است.

 

مژگان نبوی
مژگان نبوی نویسنده

مهم‌ترین اخبار

دیدگاه‌ها

هنوز دیدگاهی ثبت نشده. اولین نفر باشید.

ارسال دیدگاه

خبر مهم

فیلم| شایعه عجیب مهاجرت و بی‌حجابی زینب ابوطالبی مجری جنجالی ( هر کی راضی نیست جمع کنه بره )