۲۹ ثانیه پیش ساعت: ۲۳:۵۰ | بازدید: 0 مدت: 1:05 | دانلود |

مازیار لرستانی از تبریک خاص پدرش به مناسبت روز مرد: بالاخره فهمید من واقعاً پسرش هستم! اما هورمون‌تراپم چه توصیه‌ای داشت؟ + ویدیو

مازیار لرستانی در ویدیویی ویژه از تبریک پرمعنای پدرش در روز مرد پرده برداشت و درباره تصمیمش برای ازدواج و توصیه‌های دکتر هورمون‌تراپش صحبت کرد.

آرتین توکلی
آرتین توکلی
نویسنده

به گزارش سرویس هنر و رسانه پایگاه خبری تحلیلی پلاس و به نقل از ساعدنیوز، شهره (مازیار) لرستانی سال 1345 در تهران متولد شد. وی فارغ‌التحصیل کارشناسی رشته کارگردانی تئاتر از دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران در سال 1369 و همچنین فارغ‌التحصیل کارشناسی ارشد رشته فیلمنامه‌نویسی سینما از مرکز اسلامی آموزش فیلمسازی مجتمع فیلمسازی باغ فردوس در سال 1373 بوده‌است.

ویدیویی از صحبت های مازیار لرستانی را ملاحظه کردید. وی در این ویدیو از اینکه تصمیم به ازدواج دارد ولی هنوز هورمونهای بدنش به اندازه کافی زیاد نشده است می گوید.

برای مشاهده‌ی مطالب بیشتر حوزه‌ی هنر و رسانه اینجا کلیک کنید.

منبع: ساعدنیوز


شناسه ویدیو: 103565
۲۸ آذر ۱۴۰۴
اشتراک‌گذاری:
بدون دیدگاه
استایل جدید و پلنگی مرجانه گلچین؛ خانم بازیگر با اکسسوری‌های گران قیمتش جلب توجه کرد