بسکتبال زنان استقلال راه‌اندازی می‌شود

دختر منصور پورحیدری از راه‌اندازی تیم بسکتبال زنان استقلال خبر داد و گفت که قصد دارد امسال با شماره ۲۵ در این تیم به میدان برود و امیدوار است تیم قهرمان شود.

بسکتبال زنان استقلال راه‌اندازی می‌شود
امیر قزلباش
امیر قزلباش
نویسنده

عسل پورحیدری، دختر منصور پورحیدری، در گفت‌وگو با اهالی رسانه درباره راه‌اندازی تیم بسکتبال زنان استقلال گفت: «برای حضور در تیم بسکتبال زنان استقلال آمده‌ام. امسال اولین‌بار است که تیم‌داری در این رشته اتفاق می‌افتد و امیدوارم بتوانیم به نحو احسن این کار را انجام دهیم. قرار است در مسابقات سوپرلیگ کشور شرکت کنیم. بازی‌ها مثل فوتبال هر هفته یک تیم میزبان است.»

او درباره تاثیر پیگیری‌های مادرش افزود: «قطعا خیلی تاثیرگذار بوده. مادرم خیلی دنبال تحقق این هدف بود و توانست این کار را انجام دهد. هنوز قراردادها بسته نشده و در حال انجام اقدامات مربوطه هستیم. ان‌شاءالله تا آخر این هفته قراردادها بسته خواهد شد.»

Pourheydari01

عسل پورحیدری درباره زمان‌بندی مسابقات گفت: «به‌خاطر برخی شرایط هنوز چیزی معلوم نیست. صحبت‌ها انجام شده ولی هنوز کسی به‌صورت رسمی قرارداد نبسته است. فکر می‌کنم بازی‌ها اواخر مهر شروع شود.»

او درباره حضور خودش در تیم گفت: «من خودم نیز بازی خواهم کرد. ان‌شاءالله امسال قهرمان می‌شویم و من هم از عرصه بازیگری خداحافظی می‌کنم. (باخنده). من فقط بازیکن هستم. کادر فنی که انتخاب شد، خودشان برای یارگیری تصمیم می‌گیرند.»

وی همچنین درباره علاقه‌اش به فوتبال توضیح داد: «من صد درصد استقلالی هستم. از بعد فوت پدرم سعی کردم زیاد پیگیر نباشم. تا فصل پیش خیلی پیگیر بودم ولی امسال زیاد در جریان اخبار نیستم. ان‌شاءالله تیم بسکتبال راه بیفتد، پیگیرتر هم خواهم شد. امیدوارم تیم فوتبال مردان امسال موفق شود ولی تیم بسکتبال زنان را برای قهرمانی می‌بندیم.»

او درباره شماره پیراهنش گفت: «همیشه شماره ۵ را می‌پوشیدم ولی چون پدرم شماره ۲ بود، بعد از فوت ایشان همیشه شماره ۲۵ را پوشیده‌ام.»

راه‌اندازی تیم بسکتبال زنان استقلال، اتفاقی مثبت و مهم برای توسعه ورزش زنان در کشور است. این اقدام نه تنها فرصت‌های بیشتری برای بانوان ورزشکار فراهم می‌کند، بلکه باعث افزایش حضور و دیده‌شدن ورزش زنان در عرصه‌های حرفه‌ای می‌شود. حمایت یک باشگاه بزرگ و شناخته‌شده مثل استقلال می‌تواند انگیزه و اعتبار بیشتری به ورزش بسکتبال زنان ببخشد و موجب رشد این رشته در سطح ملی شود. علاوه بر این، حضور فرزند اسطوره باشگاه در تیم، پیوندی احساسی و انگیزشی برای هواداران ایجاد می‌کند که می‌تواند به جذب علاقه‌مندان و افزایش حمایت عمومی کمک کند.


شناسه خبر: 29731
۲۰ مرداد ۱۴۰۴
اشتراک گذاری:

بدون دیدگاه

ماجرای استعفای نظری جویباری از استقلال جدید

ماجرای استعفای نظری جویباری از استقلال

رباط ماشاریپوف پاره نیست جدید

رباط ماشاریپوف پاره نیست

اختلاف 2 مدیر برنامه مانع استقلالی شدن موسی جنپو جدید

اختلاف 2 مدیر برنامه مانع استقلالی شدن موسی جنپو

فریده شجاعی از هیات مدیره استقلال جدا می‌شود جدید

فریده شجاعی از هیات مدیره استقلال جدا می‌شود