مصطفی لشگری سخنگو و دبیر کمیته رسانه پرسپولیس شد
باشگاه پرسپولیس تغییراتی تازه در ساختار رسانهای خود ایجاد کرد.
در نخستین جلسه رسمی کمیته رسانه و تبلیغات باشگاه پرسپولیس که با ریاست علی اینانلو برگزار شد، پس از بررسی گزارشهای ارائهشده از سوی مصطفی لشگری، تصمیماتی مهم در راستای ارتقاء کیفیت اطلاعرسانی و تقویت ارتباط با هواداران اتخاذ شد.
بر این اساس، مصطفی لشگری که از مهرماه ۱۴۰۰ تاکنون بهعنوان مدیر روابط عمومی و ارتباطات باشگاه فعالیت داشته، با تصویب این کمیته، تأیید هیئتمدیره و حکم مدیرعامل، بهعنوان سخنگوی رسمی باشگاه پرسپولیس و دبیر کمیته رسانه منصوب شد. هدف از این تصمیم، پاسخگویی سریعتر، اعلام مواضع رسمی و رفع ابهامات رسانهای اعلام شده است.
همچنین باشگاه پرسپولیس ضمن قدردانی از تلاشهای علیرضا اشرف در سالهای اخیر بهعنوان مدیر رسانه تیم فوتبال پرسپولیس، اعلام کرد که بهزودی افراد جدیدی برای سمتهای مدیر روابط عمومی و مدیر رسانه تیم فوتبال معرفی خواهند شد. طبق ساختار جدید، این دو حوزه از این پس زیر نظر دبیر کمیته رسانه و سخنگوی باشگاه فعالیت خواهند کرد.
مهمترین اخبار
- ۱۴۰۵/۰۸/۰۳ بیوگرافی رضا نریمانی و همسرش؛ مداح اصفهانی با نوحههای ویژه مدافعان حرم و داور برنامه معلی
- ۱۴۰۵/۰۸/۰۳ تصاویر نرگس آبیار در ایروان/ عکسهای جدید کارگردان سووشون با همسرش
- ۱۴۰۵/۰۸/۰۳ بیوگرافی شهربانو موسوی و همسرش؛ بازیگر نقش بیبی در «متهم گریخت» از زندگی تا شهرت + عکس فرانک تمنایی دختر شهربانو موسوی
- ۱۴۰۵/۰۸/۰۳ بیوگرافی غلامرضا نیکخواه سن، آثار مهم، همسر و فرزند + عکس های شخصی غلامرضا نیکخواه
- ۱۴۰۵/۰۸/۰۲ استایل شیک و متفاوت صحرا اسدالهی در جشنواره فیلم کوتاه تهران


دیدگاهها
هنوز دیدگاهی ثبت نشده. اولین نفر باشید.