رتگی جانشین اوبامیانگ در القادسیه!
متئو رتگی مورد توجه مدیران باشگاه القادسیه عربستان برای جایگزینی پیر امریک اوبامیانگ قرار گرفته است.

متئو رتگی، مهاجم ۲۶ ساله که برای آتالانتا و تیم ملی ایتالیا بازی میکند، در آستانه پیوستن به لیگ عربستان و باشگاه القادسیه برای فصل آینده است. باشگاه القادسیه اخیراً با آتالانتا برای جذب رتگی در پنجره نقل و انتقالات تابستانی جاری مذاکره کرده است.
عکس| شیکترین اکسسوریهای بازیگر سریال «عشق احتمالی» ترند شد
رودی گالتی، روزنامهنگار ایتالیایی، اعلام کرد که خود بازیکن ایتالیایی با ایده انتقال به القادسیه موافقت کرده است، جایی که حقوق سالانهای بیش از 20 میلیون یورو دریافت خواهد کرد. در طرف مقابل، باشگاه ایتالیایی به دنبال ۶۰ میلیون یورو برای موافقت با فروش مهاجم اصلی خود است.
انتظار میرود در دوره پیش رو، مذاکرات بیشتری بین دو باشگاه برای نهایی کردن رسمی شدن این قرارداد انجام شود. این بازیکن ۲۶ ساله فصل گذشته ۴۹ بازی برای آتالانتا انجام داد و ۲۸ گل زد و ۹ پاس گل داد.
گفتنی است او به عنوان جانشین پیر امریک اوبامیانگ که روز گذشته قراردادش را بعد از یک فصل موفقیت آمیز با القادسیه فسخ کرد، جذب خواهد شد.
مهمترین اخبار
- ۱۴۰۵/۰۴/۳۱ معرفی بازیگران سریال رویای نیمه شب + زمان پخش
- ۱۴۰۵/۰۴/۳۱ عکس| مدل موهای خاص برد پیت ؛ راز جذابیت بیپایان او لو رفت!
- ۱۴۰۵/۰۴/۳۱ دانلود آهنگ جدید عرفان طهماسبی ورژن هوش مصنوعی ؛ «آرام جان»
- ۱۴۰۵/۰۴/۲۹ عکس| تیپ و چهره جدید مهلقا باقری پس از جدایی از جواد عزتی
- ۱۴۰۵/۰۴/۲۹ عکس| خانه خاص امیرعباس گلاب با حیاط دلباز و دکور سنتی

دیدگاهها
هنوز دیدگاهی ثبت نشده. اولین نفر باشید.