نیکو ویلیامز خیال پوشیدن پیراهن بارسا را ندارد

نیکو ویلیامز، ستاره تیم ملی اسپانیا، قراردادش را تا ۲۰۳۵ با اتلتیک بیلبائو تمدید کرد.

نیکو ویلیامز خیال پوشیدن پیراهن بارسا را ندارد
امیر قزلباش
امیر قزلباش
نویسنده

با وجود مطرح شدن شایعات دوباره درخصوص پیوستن نیکو ویلیامز، ستاره بیلبائو، به بارسلونا در پنجره نقل و انتقالات تابستانی، مدیران این باشگاه موفق به تمدید ۱۰ ساله با ستاره ملی پوش خود شدند تا پرونده حضور او در بلوگرانا بار دیگر بسته شود.

ویلیامز یکی از ستاره های اصلی اسپانیا در یورو ۲۰۲۴ بود و همین درخشش موجب آن شد تا بارسلونا تا یک قدمی عقد قرارداد با او در تابستان سال گذشت پیش برود. با این وجود نیکو تصمیم گرفت تا همچنان با پیراهن بیلبائو به میدان برود.

با پایان فصل ۲۵-۲۰۲۴، ویلیامز بار دیگر مورد توجه بارسلونا قرار گرفت و گفته می‌شد این بار مدیران بلوگرانا موفق به جذب او خواهند شد اما ویلیامز بار دیگر با تصمیم خود همه را شوکه کرد و قراردادش را به مدت ۱۰ سال دیگر تمدید کرده است.

ویلیامز از سال ۲۰۲۱ پیراهن بیلبائو را به تن کرده و در این چهار سال موفق به ثبت ۱۶ گل در ۱۳۲ بازی لالیگایی شده است.  او همچنین با وجود سن و سال کمش تاکنون ۲۸ بار با پیراهن تیم ملی اسپانیا به میدان رفته و موفق به ثبت شش گل ملی شده است و حالا قراردادش را تا سال ۲۰۳۵ با بیلبائو تمدید کرد.


شناسه خبر: 14339
۱۳ تیر ۱۴۰۴
اشتراک گذاری:

بدون دیدگاه

طعنه بیلبائو به بارسلونا پس از تمدید نیکو ویلیامز جدید

طعنه بیلبائو به بارسلونا پس از تمدید نیکو ویلیامز

رافینیا خطاب به فیفا: تصمیم می‌گیرید، اما نظر ما بازیکنان را نمی‌پرسید!

رافینیا خطاب به فیفا: تصمیم می‌گیرید، اما نظر ما بازیکنان را نمی‌پرسید!

اولمو به نیکو ویلیامز بارسلونا را توصیه کرد!

اولمو به نیکو ویلیامز بارسلونا را توصیه کرد!

قرعه کشی فصل جدید لالیگا انجام شد

قرعه کشی فصل جدید لالیگا انجام شد

بازیگران ایرانی