کشف یک محموله قاچاق عجیب در شمال تهران
به گزارش پلاس، سرهنگ کارآگاه مهدی افشاری رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ در خصوص لوازم بهداشتی قاچاق توضیح داد: با اقدامات اطلاعاتی مشخص گردید افرادی اقدام به فروش انواع شامپو و ماسک مو خارجی قاچاق در دفتری در جنت آباد می نمایند.
سرهنگ افشاری افزود: مامورین این پلیس در بازرسی مشاهده می نمایند محل یک شرکت تجهیزات پزشکی بوده که مقادیری شامپو و ماسک مو در محل دپو و فاقد هرگونه اسناد و مدارگ گمرکی می باشد.
این مقام انتظامی افزود: کالاها شامل یکهزار و 34 قلم انواع شامپو و ماسک مو محصول کشور ایتالیا و آمریکا بوده که پرونده قضایی مربوطه تشکیل و به همراه متهم به مرجع قضائی معرفی گردید.
این مقام پلیسی بابیان اینکه کارشناسان ارزش ریالی اموال کشف شده را بیش از 20 میلیارد ریال اعلام کرده اند، اضافه کرد: اغلب کالاهای قاچاق ورودی به کشور فاقد کیفیت و استاندار لازم می باشند و سلامت مصرف کنندگان را به مخاطره می اندازد. از شهروندان درخواست کرد درصورت مشاهده هرگونه قاچاق و یا احتکارکالا با این پلیس به شماره های 02166747343 ویا 09999871392 تماس بگیرند.
📢 مهمترین اخبار
- پیمان معادی از حیوان خانگی پشمالوش رونمایی کرد ۱۴۰۴/۰۸/۲۸
- بیوگرافی سارا خوئینی ها و شوهر اول و دومش ۱۴۰۴/۰۸/۲۸
- بیوگرافی و حواشی زندگی سحر دولتشاهی و شوهر اول ( رامبد جوان ) و شوهر دومش ( همایون شجریان) ۱۴۰۴/۰۸/۲۸
- بیوگرافی آزیتا حاجیان و شوهر اول (محمدرضا شریفی نیا) و دوم ۱۴۰۴/۰۸/۲۸
- تصاویر| دکوراسیون خانه لاکچری و زیبای نرگس محمدی و علی اوجی ۱۴۰۴/۰۸/۲۸

بدون دیدگاه