عادل فردوسی‌پور پرده از هزینه‌های عجیب اردوهای تیم امید و جوانان برداشت!

عادل فردوسی‌پور واقعیتی شوکه‌کننده را درباره هزینه‌های نجومی اردوهای تیم امید و جوانان در ترکیه فاش کرد؛ ماجرایی که سوالات زیادی را به دنبال داشته است.

اجتماعی
عادل فردوسی‌پور پرده از هزینه‌های عجیب اردوهای تیم امید و جوانان برداشت!

به گزارش پلاس، عادل فردوسی‌پور در برنامه «فوتبال ۳۶۰» جزئیاتی از هزینه اردوهای تیم‌های امید و جوانان ایران در ترکیه مطرح کرد که ابهام‌های زیادی درباره قراردادهای فدراسیون فوتبال ایجاد کرده است.

تیم‌های امید و جوانان ایران در خرداد و تیر امسال برای برگزاری اردو راهی ترکیه شدند. تیم امید در آنتالیا و کایسری اردو داشت و تیم جوانان نیز به آنکارا رفت.

قرارداد ۱۱۰ هزار یورویی برای هتل آنتالیا

یکی از قراردادهای مورد اشاره به اردوی تیم امید در آنتالیا مربوط می‌شود. طبق این قرارداد، فدراسیون فوتبال برای اقامت، حمل‌ونقل و چند هزینه دیگر مبلغ ۱۱۰ هزار یورو پرداخت کرده است.

با این حال، بررسی هزینه هتل‌کمپ‌های مشابه در آنتالیا نشان می‌دهد هزینه چنین خدماتی می‌توانسته حدود ۶۰ هزار یورو باشد. همین موضوع پرسش‌هایی درباره اختلاف ۵۰ هزار یورویی ایجاد کرده است.

ابهام در درخواست ۱۱۶ هزار یورویی

در قرارداد مربوط به هتل آنتالیا، پرداخت ۲۰ هزار یورو نقدی به نماینده شرکت فاناتیک نیز مطرح شده است.

با وجود این، اسناد مورد اشاره نشان می‌دهد شرکت فاناتیک درخواستی بیش از مبلغ قرارداد ارائه کرده و حدود ۱۱۶ هزار یورو از حساب ایران نزد فیفا طلب کرده است. همچنین مشخص نیست مبلغ ۲۰ هزار یورو در نهایت به چه حسابی واریز شده است.

قرارداد دوم و اختلاف ۷۰ هزار یورویی

در قرارداد دیگری برای اردوی تیم امید، مبلغی حدود ۱۳۵ هزار یورو درج شده است. بررسی‌های مطرح‌شده در برنامه فردوسی‌پور نشان می‌دهد هزینه واقعی می‌توانسته حدود ۷۰ هزار یورو کمتر باشد.

در همین قرارداد نیز پرداخت ۶۵ هزار یورو به مسلم فیض‌اللهی، نماینده شرکت فاناتیک، پیش‌بینی شده است.

هزینه ۳۶ هزار یورویی که ۱۱۶ هزار یورو فاکتور شد

بخش دیگری از این گزارش به اردوی تیم جوانان در هتل چام آنکارا اختصاص دارد. هزینه درج‌شده در قرارداد این اردو ۱۲۶ هزار یورو اعلام شده است.

با این حال، استعلام انجام‌شده از هتل نشان می‌دهد هزینه برگزاری چنین اردویی حدود ۳۶ هزار یورو بوده است. بر اساس ادعای مطرح‌شده، رقم هزینه‌ها در فاکتور به ۱۱۶ هزار یورو افزایش یافته و این مبلغ از فدراسیون فوتبال دریافت شده است.

انتشار این اسناد، ابهام‌های تازه‌ای درباره نحوه عقد قراردادها، هزینه اردوهای تیم‌های پایه و نقش مسئولان فدراسیون فوتبال ایجاد کرده است.

پارسا مقدم
پارسا مقدم نویسنده

مهم‌ترین اخبار

دیدگاه‌ها

هنوز دیدگاهی ثبت نشده. اولین نفر باشید.

ارسال دیدگاه

خبر مهم

محسن نامجو بعد از ۲۰ سال به ایران بازگشت؛ بودن در وطن برایم از موسیقی مهم‌تر است