عکس آخرین سوگلی ناصرالدینشاه با لباس چینی
فاطمه سلطان دختر محمدحسین باغبانباشی، باغبان باغ اقدسیه بود. ناصرالدینشاه در سال ۱۲۶۷ یعنی ۸ سال پیش از کشته شدن توسط میرزا رضا کرمانی در این باغ با او آشنا شد.
به گزارش پلاس، فاطمه سلطان دختر محمدحسین باغبانباشی، باغبان باغ اقدسیه بود. ناصرالدینشاه در سال ۱۲۶۷ یعنی ۸ سال پیش از کشته شدن توسط میرزا رضا کرمانی در این باغ با او آشنا شد.

فاطمه سلطان باغبانباشی معروف به «خانم باشی» آخرین سوگولی ناصرالدینشاه بود که چشمان او شباهت زیادی به جیران سوگلی محبوب و از دنیا رفته شاه داشت و همین شباهت نیز ناصرالدینشاه را به سمت او جذب کرد.
فاطمه سلطان دختر محمدحسین باغبانباشی، باغبان باغ اقدسیه بود. ناصرالدینشاه در سال ۱۲۶۷ یعنی ۸ سال پیش از کشته شدن توسط میرزا رضا کرمانی در این باغ با او آشنا شد و پس از این آشنایی فاطمه سلطان را به عقد موقت خود درآورد. فاطمه پس از آن به خانم باشی معروف شد و به دلیل زیبایی و رفتار متواضعانهاش بهزودی در زمره یکی از زنان بانفوذ دربار درآمد.
فاطمه سلطان ۶۱ سال پس از مرگ ناصرالدینشاه زیست و سرانجام در سال ۱۳۳۶ در تهران درگذشت.
عکس او را در حالی که لباس چینی به تن کرده تماشا میکنید.

مهمترین اخبار
- ۱۴۰۵/۰۷/۲۹ بیوگرافی و حواشی زندگی نورا محقق بازیگر چشم رنگی سریال شغال و همسرش
- ۱۴۰۵/۰۷/۲۹ تصاویر| معرفی ۲۵ بازیگر زن برجسته ترکیه همراه با عکس و بیوگرافی
- ۱۴۰۵/۰۷/۲۹ عکس و فیلم| شباهت جالب صحرا اسداللهی با مادرش / کدامیک زیباتر هستند؟
- ۱۴۰۵/۰۷/۲۸ فیلم| بیوگرافی سیامک انصاری/ علت جدایی سیامک انصاری پس از ۶ سال زندگی مشترک از همسرش چه بود؟
- ۱۴۰۵/۰۷/۲۸ عکس| مریم مومن با استایل مدرن و الهامگرفته از هنر ایرانی؛ زیبایی که نمیتوان چشمپوشی کرد!


دیدگاهها
هنوز دیدگاهی ثبت نشده. اولین نفر باشید.