روباتهای انساننما در افتتاحیه نخستین بازیهای جهانی به میدان آمدند
روباتهای انسانی در مراسم افتتاحیه نخستین بازیهای جهانی روباتهای انسانی در پکن، عصر پنجشنبه، بر روی موسیقی هیپهاپ رقصیدند، نمایشهایی از فنون دفاع شخصی اجرا کردند و با صفحه کلید، گیتار و طبل نواختند.

افتتاحیه نخستین بازیهای جهانی روباتهای انسانی از امروز( جمعه) آغاز و بیش از ۵۰۰ روبات انسانی از ۲۸۰ تیم از ۱۶ کشور، از جمله ایالات متحده، آلمان و ژاپن، در رقابتهای ورزشی از جمله فوتبال، دو و بوکس شرکت میکنند.
نیوشا ضیغمی از طلاق و زندگی شخصیاش گفت
در طول مراسم افتتاحیه، روباتها مهارتهای خود در فوتبال، بوکس و سایر ورزشها را به نمایش گذاشتند و برخی از آنها تشویق کردند، پشتک زدند و همانند یک رویداد واقعی ورزشی عمل کردند.یکی از روباتهای فوتبالیست پس از چندین تلاش موفق به گلزنی شد و در همین حال دروازهبان روبات به زمین شیرجه زد . یک بازیکن دیگر نیز سقوط کرد اما بدون کمک بلند شد. روباتها همچنین کلاه و لباسهای مد روز را همراه با مدلهای انسانی به نمایش گذاشتند.
این رویداد سه روز ادامه خواهد داشت و یکشنبه آینده به پایان میرسد. قیمت بلیتهای فروخته شده برای عموم بین ۱۸۰ یوان (۲۵ دلار) تا ۵۸۰ یوان (۸۰ دلار) متغیر است.
مهمترین اخبار
- ۱۴۰۵/۰۵/۰۱ نیوشا ضیغمی از طلاق و زندگی شخصیاش گفت
- ۱۴۰۵/۰۴/۳۱ معرفی بازیگران سریال رویای نیمه شب + زمان پخش
- ۱۴۰۵/۰۴/۳۱ عکس| مدل موهای خاص برد پیت ؛ راز جذابیت بیپایان او لو رفت!
- ۱۴۰۵/۰۴/۳۱ دانلود آهنگ جدید عرفان طهماسبی ورژن هوش مصنوعی ؛ «آرام جان»
- ۱۴۰۵/۰۴/۲۹ عکس| تیپ و چهره جدید مهلقا باقری پس از جدایی از جواد عزتی

دیدگاهها
هنوز دیدگاهی ثبت نشده. اولین نفر باشید.