گابریل پین مرد ایتالیایی مشهور به سپاهان پیوست
مربی ایتالیایی سابق استقلال که تجربه حضور در فوتبال ملی و باشگاهی چند کشور را دارد، حالا وارد چالشی جدید با سپاهان شده است.
باشگاه سپاهان اعلام کرد گابریل پین، مربی نامآشنای فوتبال ایتالیا، بهعنوان دستیار محرم نویدکیا به جمع اعضای کادر فنی این تیم اضافه شده است. پین که فصل گذشته در تیم البطائح امارات مشغول به فعالیت بود، سابقه کار در تیمهای صاحبنامی چون پارما، فیورنتینا، جنوا، گالاتاسرای، والنسیا، النصر، الاتحاد کلبا و همچنین استقلال تهران را دارد.
حضور پین در تیم ملی ایتالیا نیز یکی از نقاط درخشان کارنامه اوست؛ جایی که در کنار چزاره پراندلی به نایبقهرمانی یورو ۲۰۱۲ و جام کنفدراسیونهای ۲۰۱۳ دست یافت و در جام جهانی ۲۰۱۴ نیز حضور داشت.
این مربی ۶۲ ساله قرار است در اردوی پیشفصل سپاهان در ترکیه، رسماً کارش را با تیم آغاز کند و به محرم نویدکیا در مسیر دشوار لیگ بیستوپنجم کمک کند. بازگشت پین به فوتبال ایران میتواند اتفاقی مهم برای سپاهانیها در فصل پیشرو باشد.
مهمترین اخبار
- ۱۴۰۵/۰۱/۲۵ مریم امیرجلالی در عروسی نیوشا ضیغمی؛ لباس عروس خانم بازیگر چقدر شیکه
- ۱۴۰۵/۰۱/۲۵ سلفی پژمان جمشیدی، رعنا آزادیور و بهاره کیانافشار وسط خیابان + عکس
- ۱۴۰۵/۰۱/۲۵ نامه عاشقانه مصطفی راغب برای سنگرِ صبورِ تاریخ + عکس
- ۱۴۰۵/۰۱/۲۵ عاشقانه دیدنی نیلوفر خوشخلق و همسر سابقش امین حیایی در مکان تاریخی + عکس
- ۱۴۰۵/۰۱/۲۵ چهره جنجالی الناز شاکردوست با موی فر بدون شال؛ واقعا خودشه؟


دیدگاهها
هنوز دیدگاهی ثبت نشده. اولین نفر باشید.