کریم باقری یک فصل دیگر با پرسپولیس تمدید کرد
کریم باقری با حضور در باشگاه پرسپولیس، قراردادش را به مدت یک فصل تمدید کرد.
کریم باقری، اسطوره محبوب و مربی فصل فصول اخیر پرسپولیس، قراردادش را به مدت یک فصل دیگر تمدید کرد تا وحید هاشمیان تبدیل به هفتمین سرمربی شود که باقری به عنوان دستیار کنار او خواهد نشست.
این خبر ساعتی پیش از سوی باشگاه پرسپولیس به صورت رسمی اعلام شد و بدین ترتیب باقری در کنار امیرحسین پیروانی، مهرداد خانبان و افشین پیروانی به عنوان دستیاران ایرانی هاشمیان در پرسپولیس مدل ۱۴۰۴ فعالیت خواهند کرد.
گفتنی است پیش از این حضور پپه لوسادا به عنوان مربی بدنساز و امیلیو آلوارز به عنوان مربی دروازه بان ها در کادرفنی پرسپولیس تحت هدایت وحید هاشمیان قطعی شده بود.
ضمن آن که باقری تاکنون به عنوان دستیار در کادرفنی علی دایی، برانکو ایوانکوویچ، یحیی گل محمدی، خوان کارلوس گاریدو، اسماعیل کارتال و حالا هم تیمی سابقش یعنی وحید هاشمیان حضور داشته است.
مهمترین اخبار
- عکس| انتشار اولین تصویر از فیلم غوطهور ۱۴۰۴/۱۱/۱۶
- استوری دردناک مجید واشقانی؛ ملینا کوچولو تو جانم را سوزاندی ۱۴۰۴/۱۱/۱۶
- استوری ناراحت کننده کمند امیرسلیمانی؛ من مانند وطنم شدم / خسته، زخمی… ۱۴۰۴/۱۱/۱۶
- سوسن پرور در بدترین شرایط روحی قرار دارد؛ خانم بازیگر وصیت نامه هم نوشت ۱۴۰۴/۱۱/۱۶
- ویدیو| اولین حضور امیرحسین فتحی بعد از شهرزاد جلو مردم؛ چقدر خجالتی بود ۱۴۰۴/۱۱/۱۶

بدون دیدگاه