اوبامیانگ در راه الهلال؛ ستاره سابق آرسنال پس از فسخ قرارداد با القادسیه

پیر امریک اوبامیانگ، ستاره فصل گذشته خط حمله القادسیه عربستان، قرارداد خود را به طور رسمی فسخ کرد تا با هفده گل در ۳۲ مسابقه به کار خود پایان دهد.
پیشنهاد مطالعه
نیوشا ضیغمی از طلاق و زندگی شخصیاش گفت
اوبامیانگ ۳۶ ساله فصل قبل بعد از جدایی از مارسی تصمیم به انتخاب القادسیه گرفت و اتفاقا عملکرد بسیاری خوبی در نخسین فصل حضورش در این تیم تازه صعود کرده به لیگ روشن داشت.
جایی که در ۳۲ بازی موفق به ثبت ۱۷ گل زده شد و نقش پررنگی در رتبه چهارمی در لیگ روشن و نایب قهرمانی در جام حذفی برای القادسیه ایفا کرد.
در خصوص آینده اوبامیانگ، گفته میشود این ستاره سابق بارسلونا و آرسنال به احتمال فراوان به الهلال نقل مکان خواهد کرد. الهلالی که در خط حمله با کمبود مهره مواجه است و مصدومیت های متوالی الکساندر میتروویچ نیز منجر به تمایل مدیران باشگاه به قطع همکاری با این مهاجم صربستانی شده است.
محسن قزلباش
نویسنده
مهمترین اخبار
- ۱۴۰۵/۰۵/۰۱ نیوشا ضیغمی از طلاق و زندگی شخصیاش گفت
- ۱۴۰۵/۰۴/۳۱ معرفی بازیگران سریال رویای نیمه شب + زمان پخش
- ۱۴۰۵/۰۴/۳۱ عکس| مدل موهای خاص برد پیت ؛ راز جذابیت بیپایان او لو رفت!
- ۱۴۰۵/۰۴/۳۱ دانلود آهنگ جدید عرفان طهماسبی ورژن هوش مصنوعی ؛ «آرام جان»
- ۱۴۰۵/۰۴/۲۹ عکس| تیپ و چهره جدید مهلقا باقری پس از جدایی از جواد عزتی

دیدگاهها
هنوز دیدگاهی ثبت نشده. اولین نفر باشید.