پاسخ منفی تراکتور به درخواست جدایی ریکی آلوز؛ پرشورها خواهان ماندنش هستند

در شرایطی که هنوز کادرفنی تراکتور به منظور ازسرگیری تمرینات پرشورها وارد کشور نشده اند، باشگاه تراکتور با درخواست جدایی ریکاردو آلوز، هافبک پرتغالی خود، مخالفت کرد.
نیوشا ضیغمی از طلاق و زندگی شخصیاش گفت
آلوز همانند سایر بازیکنان و مربیان خارجی شاغل در فوتبال ایران، بعد از وقوع تجاوز رژیم صهیونی به خاک کشورمان، درمورد بازگشت دوباره به ایران مردد شده و از این رو، به مدیران باشگاه تراکتور پیشنهاد فسخ قراردادش را ارائه کرده است.
با این وجود مدیران باشگاه سریعا به درخواست این هافبک خلاق مخالفت کرده و خواستار بازگشت دوباره او به کشور و حضور در تمرینات شده اند.
گفتنی است آلوز در تابستان ۱۴۰۱ و دوران مربیگری قربان بردیف به تراکتور پیوسته و در سه فصل اخیر آمار قابل توجهی از نظر گلسازی برای مهاجمان تراکتور به ثبت رسانده است. از آنجایی که او اواسط فصل گذشته قراردادش را با تراکتور تمدید کرده بود، اکنون چاره ای جز پایبند بودن به اصول حرفهای و بازگشت به تبریز ندارد؛ مگر اینکه با انجام مذاکرات با مدیران باشگاه، بر سر جدایی احتمالی خود به توافق برسد.
مهمترین اخبار
- ۱۴۰۵/۰۵/۰۱ نیوشا ضیغمی از طلاق و زندگی شخصیاش گفت
- ۱۴۰۵/۰۴/۳۱ معرفی بازیگران سریال رویای نیمه شب + زمان پخش
- ۱۴۰۵/۰۴/۳۱ عکس| مدل موهای خاص برد پیت ؛ راز جذابیت بیپایان او لو رفت!
- ۱۴۰۵/۰۴/۳۱ دانلود آهنگ جدید عرفان طهماسبی ورژن هوش مصنوعی ؛ «آرام جان»
- ۱۴۰۵/۰۴/۲۹ عکس| تیپ و چهره جدید مهلقا باقری پس از جدایی از جواد عزتی

دیدگاهها
هنوز دیدگاهی ثبت نشده. اولین نفر باشید.