اسطوره‌ها به نیمکت پرسپولیس نزدیک نمی‌شوند!

ستاره های دهه های گذشته تیم پرسپولیس هر کدام به دلایلی حاضر نیستند در این مقطع پیشنهاد سرمربیگری در این تیم را بپذیرند.

اسطوره‌ها به نیمکت پرسپولیس نزدیک نمی‌شوند!

 شرایط اجتماعی ایران به همراه مشکلات شخصی و خانوادگی، بخشی از دلایلی هستند که اسماعیل کارتال را عملا از پرسپولیس جدا کرده و این سرمربی ترکیه ای به احتمال فراوان قرار نیست به ایران و شغل خود در لیگ برتر ایران بازگردد.

در این شرایط، باشگاه پرسپولیس در حال بررسی گزینه های داخلی و خارجی برای جانشینی کارتال است و مذاکره را با آنها استارت زده است.

برخی از گزینه های مطرح شده در نزدیکی باشگاه پرسپولیس، نام های آشنایی هستند که روزگاری نه چندان دور، ستارگان این تیم با پیراهن قرمز در میدان فوتبال بودند. کریم باقری و مهدی مهدوی کیا دو تن از نام های مطرح شده در رسانه ها هستند که گفته می شود باشگاه پرسپولیس با آنها صحبت کرده است.

البته نکته مشترک درباره باقری و مهدوی کیا این است که پاسخ هر دوی آنها به پیشنهاد پرسپولیس، منفی بوده است. باقری که سال ها روی نیمکت پرسپولیس هم نشسته، چندین بار به عنوان گزینه سرمربیگری این تیم مطرح شد اما هر بار به وضوح اعلام کرد که تمایل به حضور در چنین جایگاهی ندارد و تنها به عنوان دستیار، یا نهایتا سرمربی موقت کار کرده است.

از سوی دیگر مهدی مهدوی کیا هم در پاسخ به پیشنهاد هدایت پرسپولیس در فصل پیش رو، گفته که در شرایط فعلی علاقه ای به پذیرش این پیشنهاد ندارد. مهدوی کیا در طی سال های اخیر همواره وسواس خاصی برای بازگشت به ایران و کار به عنوان سرمربی نشان داده و فعلا هم به نظر می رسد که تمایلش ادامه کار در امارات و دور از حواشی فوتبال ایران باشد.


شناسه خبر: 13245
۱۰ تیر ۱۴۰۴
اشتراک گذاری:

بدون دیدگاه

پایان کار گاریدو در لیبی با نایب قهرمانی جدید

پایان کار گاریدو در لیبی با نایب قهرمانی

خانه‌به‌دوشی سرخابی‌ها ادامه دارد؛ آزادی فعلاً میزبان نیست جدید

خانه‌به‌دوشی سرخابی‌ها ادامه دارد؛ آزادی فعلاً میزبان نیست

برانکو: برای خرید طارمی التماس کردم، گفتند «نه ممنون»!

برانکو: برای خرید طارمی التماس کردم، گفتند «نه ممنون»!

اسماعیل کارتال و پایانی زودهنگام در پرسپولیس

اسماعیل کارتال و پایانی زودهنگام در پرسپولیس