چگونه با تغذیه درست از سکته مغزی جلوگیری کنیم؟
نوع تغذیه میتواند نقش تعیینکنندهای در جلوگیری از سکته مغزی داشته باشد.
او توضیح داد: «اُمگا-۳ دیوارههای عروق را تقویت میکند، سطح تریگلیسیرید را کاهش میدهد و خواص ضدالتهابی دارد. ویتامینهای گروه B بهویژه در کاهش سطح هوموسیستئین، آمینواسیدی که خطر افزایش آن بیماریهای قلبی-عروقی و ترومبوز را بالا میبرد، اهمیت دارند. منیزیم به حفظ تونوس عروق و تنظیم فشار خون کمک میکند. کمبود ویتامین D با افزایش خطر رویدادهای قلبی-عروقی مرتبط است. آنتیاکسیدانها (ویتامینهای C و E) نیز از سلولها در برابر استرس اکسیداتیو محافظت میکنند.»
برای دریافت تمامی این مواد مغذی، پزشک توصیه میکند از رژیم غذایی مدیترانهای پیروی شود که شامل سبزیجات، میوهها، ماهی، غلات کامل و روغن زیتون است.
او همچنین گفت: «مصرف گوشت قرمز، نمک، شکر و چربیهای ترانس مصنوعی را محدود کنید. اگر از راه تغذیه نتوان همهٔ مواد مغذی مفید را تأمین کرد، میتوان از مکملهای ویتامینی تولیدکنندگان معتبر استفاده کرد. بهتر است این مکملها را از داروخانه تهیه کنید تا شرایط نگهداری و حملونقل لازم رعایت شده باشد.»
📢 مهمترین اخبار
- بیوگرافی و ناگفته های زندگی تلخ کتایون ریاحی/ از خودسوزی تا همه شوهرانش ۱۴۰۴/۰۸/۱۴
- عکس هوشپران| ملکه زیبایی ایران کیست؟ ۱۴۰۴/۰۸/۱۴
- بیوگرافی اولین بازیگر ایرانی که تغییر جنسیت داد ۱۴۰۴/۰۸/۱۴
- فریبا نادری با ثروت و سبک زندگیاش دوباره جنجال بهپا کرد؛ این بار با خانه لاکچری در شام ایرانی ۱۴۰۴/۰۸/۱۴
- عکس| سنگ تمام همسر دهه هشتادی رضا گلزار برای او / آقای بازیگر هنرنمایی همسرش را به نمایش گذاشت ۱۴۰۴/۰۸/۱۴

بدون دیدگاه