عکس/ پدرزن و مادرزن افغانستانی نوید محمدزاده را دیداه اید؟
فرشته حسینی در ۶ اردیبهشت ۱۳۷۶ در تهران از پدر و مادری افغانستانی زاده شد.
اخبار
بازدید: 13,879
به گزارش پلاس ، فرشته حسینی (زادهٔ ۶ اردیبهشت ۱۳۷۶) بازیگر افغانستانی-ایرانی است.او فعالیت حرفهای خود را از ۹ سالگی با نمایشهای تئاتر آغاز کرد. بازی در فیلم رفتن (۱۳۹۵) نخستین حضور او در سینما بود. او در سال ۱۴۰۰ برای ایفای نقش در فیلم دسته دختران، دیپلم افتخار بهترین بازیگر نقش مکمل زن را از چهلمین دوره جشنواره فیلم فجر کسب کرد.
پدر و مادر فرشته حسینی


زندگی شخصی
در اردیبهشت ۱۴۰۰، نوید محمدزاده، همبازی حسینی در قورباغه با انتشار پستی از تولدش در اینستاگرام رابطهٔ خود را اعلام کردند.این دو در تیر ۱۴۰۰ ازدواج خود را تأیید کردند.
عسل افشاری
نویسنده
مهمترین اخبار
- ۱۴۰۵/۰۷/۲۸ فیلم| بیوگرافی سیامک انصاری/ علت جدایی سیامک انصاری پس از ۶ سال زندگی مشترک از همسرش چه بود؟
- ۱۴۰۵/۰۷/۲۸ عکس| مریم مومن با استایل مدرن و الهامگرفته از هنر ایرانی؛ زیبایی که نمیتوان چشمپوشی کرد!
- ۱۴۰۵/۰۷/۲۸ عکس| استایل شیک سارا منجزی پور با کت مخملی /جدیدترین عکس همسر محمد علیزاده
- ۱۴۰۵/۰۷/۲۸ عکس | چهره جدید زهرا جواهری (بازیگر نوجوان سریال دنیای شیرین ) به همراه دخترش
- ۱۴۰۵/۰۷/۲۸ استایل غیرمنتظره نجمه جودکی ( مجری باحجاب صدا و سیما) خارج از تلویزیون ؛ تغییر ظاهری که همه را شگفتزده کرد!



دیدگاهها
هنوز دیدگاهی ثبت نشده. اولین نفر باشید.