به گزارش پلاس، ماجرای ممنوعالورودی ساعد سهیلی، بازیگر برجسته ایرانی، به دبی به دلیل فیلم جنجالی لاتاری که به موضوع قاچاق جنسی در این شهر پرداخته، توجهها را به خود جلب کرده است؛ جزئیات این اتفاق عجیب را بخوانید.
ساعدسهیلی فرزند نویسنده و کارگردان سینما سعید سهیلی است. نام مادر ایشان مهناز منتظمی است که فعالیت هنری ندارد، او دارای یک برادر به نام سینا با نام هنری «سینا مهراد» و دو خواهر با نام های صبا و سارا است که هر سه از بازیگر سینما و تئاتر هستند.
دولت امارات متحده عربی پس از اکران فیلم جنجالی و پرفروش لاتاری که به موضوع باندهای قاچاق جنسی در دبی میپرداخت، ساعدسهیلی را به دبی ممنوع الورود کرد.
ساعدسهیلی چند سالی است که ازدواج کرده و متاهل است. او در سال 1391 وقتی به فستیوالی در پاریس دعوت شده بود با گلوریا هاردی آشنا شد و با هم ازدواج کردند. گلوریا هاردی از مادری شیرازی و پدری فرانسوی متولد و بزرگ شده پاریس و سوئد است. خانم هاردی اگرچه به راحتی فارسی حرف میزند، اما این زبان را پس از ازدواج فرا گرفته است.ثمره ازدواج گلوریا هاردی و ساعد سهیلی، این دو چهره ی محبوب و مشهور، 2پسر به نام های هامون و تئو است.
بدون دیدگاه